Zoeken naar resto brussel

resto brussel
7 nieuwe restaurantjes in Brussel die je zeker moet uitproberen!
Duurzaam en ecovriendelijk: Le Local. Op vlak van ecologie en ethiek stellen we ons steeds meer vragen over wat er allemaal gebeurt in de in de keuken van een restaurant. Le Local in Brussel is de perfecte locatie voor wie zich te goed wil doen aan lekker eten, en tegelijkertijd ook wil goed doen voor lokale producenten en de planeet.
gasflessen verdelers
De 10 beste restaurants in Brussel TripAdvisor.
Café restaurants in Brussel. Fastfood restaurants in Brussel. Frans restaurants in Brussel. Glutenvrije restaurants in Brussel. Italiaans restaurants in Brussel. Mediterraan restaurants in Brussel. Pizzeria restaurants in Brussel. Thais restaurants in Brussel. Veganistische restaurants in Brussel. Vegetarische restaurants in Brussel.
lenen
Horeca voor kinderen UiT in Brussel.
Dankzij het kleurrijk interieur, het speelgoed en het kindvriendelijk menu is de Houtsiplou een topper voor het hele gezin. Tijdens de zomer kun je er genieten van een lokaal biertje op een van de grootste terrassen van Brussel. Rouppeplein 9, 1000 Brussel.
fluohesje kind
Hmisphres restaurant, table du monde, galerie d'art, espace interculturel.
Pilaf de dattes, boulettes d'agneaux' arméniennes, mézés libanais ou thé au gingembre, la cuisine se raconte comme on feuillette les pages d'un' livre des Milles et Une Nuits. Au coeur de Bruxelles, Hémisphères, le restaurant au nom éloquent, est l'exemple' type de ce nouvel esprit qui souffle sur nos habitudes alimentaires.
De 10 beste Hip restaurants in Brussel TheFork.
Restaurant in Brussel /. De 10 beste Hip restaurants in Brussel. De beste Hip restaurants in Brussel. 145 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Alles Al onze restaurants. Pop Onze beste deals. Welk ander land dan België is geschikt voor de meest trendy restaurants?
Home Uppetite. Home Uppetite.
Uppetite is niet enkel een beleving op het bord, onze klanten kunnen ook genieten van een prachtig panorama over het kanaal. Als het even kan, begeleiden we jullie graag naar de rooftop: ongeziene views over Brussel, zover het oog reikt.
BOZAR RESTAURANT BOZAR.
Met een score van 16 op 20 in de GaultMillau-gids en een ster in de Michelingids behoort BOZAR RESTAURANT tot de gastronomische top in Brussel. In het prachtige art-decogebouw van Victor Hortas Paleis voor Schone Kunsten komen de verrassende gerechten van chef-kok en zaakvoerder Karen Torosyan uitstekend tot hun recht.
The Restaurant by Pierre Balthazar Dineren in Brussel.
WELKOM IN THE RESTAURANT BY PIERRE BALTHAZAR. MET EEN RIJKE MULTICULTURELE ACHTERGROND, NODIGT PIERRE BALTHAZAR. ZIJN GASTEN UIT OM EEN NIEUWE DIMENSIE TE ONTDEKKEN VAN HET DELEN AAN TAFEL. 14/20 The Restaurant 2015 Waterloolaan 38, 1000 Brussel Tel: 32 2 504 13 33 Openingstijden Parking in The Hotel.
De lekkerste adresjes van Brussel Nieuws HLN.
Binnen na bellen. Welkom in een van de leukste restaurants in Brussel. Bedenkster Line Couvreur begon ooit met Les Filles in een achterafplaatsje in Sint-Gillis, maar op de Graanmarkt kan ze pas echt all the way gaan in een heel huis van niet minder dan 600 vierkante meter.

Contacteer ons