Resultaten voor brussel stad

brussel stad
Welkom Museum van de Stad Brussel.
Samen met het Atomium en met Sint-Michiel vormt hij een van de bekendste symbolen van de stad. Het Museum van de Stad Brussel is gehuisvest in een neogotisch gebouw, in het Nederlands Broodhuis en in het Frans Maison du Roi genoemd.
brussel
Stad Brussel.
Nieuwsbrief Stad Brussel. Door uw e-mailadres hierboven aan te geven, stemt u ermee in onze nieuwsbrieven elektronisch te ontvangen. U kunt zich op elk moment uitschrijven door uw instellingen in uw account te wijzigen en via de links voor uitschrijven.
business events brussels
Brussel-Stad BRUZZ.
Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege CDV houdt de deur op een kier voor een Vlaams belangenconflict tegen het Brusselse winkel en congrescentrum NEO. Stad Brussel wil erfpachtcontract Eurostadion verbreken. Op de volgende gemeenteraad ligt een besluit klaar dat de eerste aanzet moet geven voor het einde van de erfpachtovereenkomst tussen bouwheer Ghelamco en de stad over Parking C.
brussel
Contact Stad Brussel.
Nieuwsbrief Stad Brussel. Door uw e-mailadres hierboven aan te geven, stemt u ermee in onze nieuwsbrieven elektronisch te ontvangen. U kunt zich op elk moment uitschrijven door uw instellingen in uw account te wijzigen en via de links voor uitschrijven.
Stad Brussel Région bruxelloise Brussels Gewest.
Het zuidelijke deel, richting Ter Kamerenbos, aan de rand van Sint-Gillis en Ukkel, vormt het derde gedeelte, met onder meer de Louizalaan en zijn prachtige herenhuizen en chique boetieks. Statistisch overzicht van de Stad Brussel. Bron: Brussels Instituut voor Statistiek en Analyse BISA.
Brussel stad Wikipedia.
Brussel wordt vaak beschouwd als de de facto hoofdstad van de Europese Unie. Het Europees Parlement vergadert hoofdzakelijk in Brussel en de stad is tevens de vestigingsplaats van de Europese Commissie en de Raad van de Europese Unie. Ook het Europees Economisch en Sociaal Comité, het Europees Comité van de Regio's' en talrijke Europese agentschappen zijn in Brussel gevestigd.
Administratieve departementen Stad Brussel.
De organisatie van de administratieve diensten van de Stad maakt een onderscheid tussen de diensten belast met interne dienstverlening, de structuurdepartementen, en de diensten belast met dienstverlening aan de burger, de productiedepartementen. Organigram van de Stad Brussel PDF, 10.38 KB.
Stad Brussel nl.
In 1921 werden ook Laken, Neder-over-Heembeek en Haren noordelijk gedeelte geannexeerd bij toepassing van de wet betreffende de vergroting van Stad Brussel met het oog op de uitbreiding van de haveninstallaties. Wilt u meer weten over de gemeente Stad Brussel, dan kunt u.:

Contacteer ons