Zoeken naar vegetarisch restaurant gent

vegetarisch restaurant gent
Gent Veggie Visit Gent.
De Belgische specialiteit bij uitstek! Hier heb je de grootste keuze aan typisch vegetarische producten. Lees meer Biomarkt. t is niet groot, maar t is wel helemaal natuurlijk! Lees meer Vegetarische restaurants. Gent is een paradijs voor wie van een veggie etentje houdt.
seo sea

in een straal van 15 km. in een straal van 30 km. in een straal van 45 km. in een straal van 60 km. Open in alle maanden. open in januari. open in februari. open in maart. open in april.
backlinking
Openingsuren Lekker GEC Vegetarisch Restaurant in Gent.
Lekker GEC Vegetarisch Restaurant. Lekker GEC Vegetarisch Restaurant is vandaag open tot 2200. maandag 26 september. dinsdag 27 september. woensdag 28 september. donderdag 22 september. vrijdag 23 september. zaterdag 24 september. zondag 25 september. Info laatst gecontroleerd op 1 september 2015. Info niet correct? Laat het ons weten! Koningin Maria Hendrikaplein 6, 9000 Gent.
keraramenendeuren.be
De 10 beste vegetarische restaurants in Gent TripAdvisor.
geef mij groenten! Ruime keuze aan kwaliteit 14/08/2017. 23 van 450 resultaten. Frans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariƫrs Glutenvrije opties Veganistische opties. Uitmuntende keuken 23/11/2017. Beste restaurant van Gent 18/11/2017. 24 van 450 resultaten. Internationaal Europees Gezond Pub-restaurant Soepen Geschikt voor vegetariƫrs.
geld lenen aan kind
Komkommertijd Vegetarisch buffet restaurant te Gent.
Wij wensen iedereen een fijne zomer. Open van 11u45 tot 14u30, en van 18u00 tot 22u30. Maandag en zaterdagmiddag gesloten. Wij zijn open op feestdagen, behalve als die op een maandag vallen. Veganistisch All-You-Can-Eat Buffet. Reep 14B, 9000 Gent Belgi.
https://www.topsnowshop.nl/skihelm-kopen
De Groene Waaier Vegetarisch restaurant.
We specialiseren ons in de Ayurvedische keuken uitsluitend vegetarisch met veelal veganistische opties, maar hebben ook veel mediterrane invloeden, het belangrijkste is dat het lekker is! We bieden ook catering aan voor evenementen. De keuken en catering is dagvers, bio, fair en lokaal met een wilde kruidentuin achter het restaurant.
De Warempel.
In 2014 evolueerde De Warempel van vegetarisch naar flexitarisch restaurant met de toevoeging van visgerechten. In ons restaurant te Zandberg 8, 9000 Gent, is er plaats voor 40 personen. We zijn maandag tot en met zaterdag open van 11u45 tot 14u en vrijdag en zaterdagavond ook van 18u tot 21u.
Restaurant Avalon.
duurzaam vegetarisch restaurant. Gezond en bewust leven start op je bord. In ons biologisch en vegetarisch restaurant serveren we 100% plantaardige natuurvoeding die kraakvers en seizoensgebonden is. Door samen te werken met lokale bioboeren maken we de cirkel rond. Als het lekker, gezond en duurzaam kan, waarom dan niet?
Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Over Pacha Mama. Een van de eerste vegetarische restaurants van Gent moet De Paddestoel geweest zijn in de Guinardstraat. De zaak opende de deuren in de jaren zeventig, nog voor The Smiths Meat is murder op de wereld loslieten en vegetarisch eten lang nog niet zo ingeburgerd was als vandaag. Zo'n' tien jaar geleden werd het restaurant overgenomen door een bende jonge wolven, die het de nieuwe naam Pacha Mama meegaven, wat zoveel betekent als Moeder Aarde in de taal van de Peruviaanse indianen.

Contacteer ons