Resultaten voor restaurant de panne

restaurant de panne
Alle restaurants in De Panne.
140 m van centrum De Panne. 8660, De Panne. 150 m van centrum De Panne. Hostellerie Le Fox. 8660, De Panne. 170 m van centrum De Panne. gastronomisch, restaurant, Belgisch, Frans. 8660, De Panne. 180 m van centrum De Panne.
Lissabon
Restaurant Parkhotel De Panne Hotel aan zee.
Deze worden op voorhand geafficheerd aan de ingang van het restaurant en kunnen, indien nodig, aangepast worden. Natuurlijk kunnen we ook speciale menu's' maken voor kleine en grote groepen! Tussen de maanden april en oktober wordt er elke zondag middag een barbecue georganiseerd. Elke vrijdagavond is er een Spaans buffet. En elke zaterdagavond kunt u genieten van een Belgisch Buffet! Onze ruime rustiek aangeklede bar biedt u de mogelijkheid om even te verpozen na een lange dag. Bij een streepje muziek kan u naast de gebruikelijke dranken ook kennismaken met een ruim assortiment aan uitheemse theesoorten. In onze ruime veranda kunt u tot rust komen bij een drankje, met zicht op onze mooie aangelegde tuin. Onze grote tuin biedt tal van mogelijkheden, van gewoon kuieren, relaxen tot zelfs petanque op 1 van de aangelegde petanque-pleinen. 2018 Parkhotel De Panne Hotel aan zee Disclaimer.
spouwmuurisolatie
De 10 beste restaurants in De Panne TripAdvisor.
6 van 96 Restaurants in De Panne. Frans Geschikt voor vegetariërs. Beste prijs/kwaliteit in De Panne 09/07/2018. Hier kan je niet verkeerd kiezen 30/04/2018. 7 van 96 Restaurants in De Panne. Marokkaans Mediterraan Geschikt voor vegetariërs. Excellent restaurant een aanrader 31/03/2018.
pizza mobiel
Restaurant brasserie-tea-room De Panne aan de Belgische Kust.
Het enige wat u hoeft te doen is langskomen bij restaurant De Kursaal. Wij zorgen voor de rest! Reserveer uw tafel. 058 41 17 30. Welkom bij Restaurant, tea-room De Kursaal in De Panne. 8660 De Panne. 058 41 17 30.
Restaurant De Panne Moeder Lambik.
U geserveerd met een frisse salademix, lekkere frietjes en koude sauzen. Bekijk onze kaart. Een lekkere malse steak van Belgische koeien met een warme saus naar keuze. Gegrild op onze open haard en dit naar de wens van uw favoriete cuisson.
La Coupole.
Eten en drinken Restaurants De Panne.
Bij het vakantiegevoel past het dan ook om lekker aan te schuiven in een pannenkoekenhuis, een restaurant of een eetcafé. in De Panne zal het geen probleem zijn om de eetplek van uw keuze te vinden, want we zijn rijkelijk voorzien van eetgelegenheden voor elke beurs en van elke soort.
Mama Thai De Panne Welkom.
De unieke mix van zoet, zuur, zout en pikant, de vaak leuke presentatie van de licht verteerbare en gezonde gerechten, en typische ingrediënten als Thaise basilicum, romige kokosmelk en citroengras vallen makkelijk in de smaak. Ook in De Panne kun je van een stukje Thailand gaan proeven, bij Mama Thai.
Home Full Screen Imperial.
Ons team staat voor u klaar. Aan het eind van de dijk van De Panne vind je een plek waar je in een stijlvol decor kunt genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Je bent bij restaurant Imperial, dat gezien de kwaliteit van zijn producten en de hoogstaande keuken, zijn keizerlijke naam alle eer aandoet.

Contacteer ons