Op zoek naar restaurant kortrijk?

restaurant kortrijk
Da Franco Ristorante Al Garda Italiaans Restaurant Kortrijk.
U als liefhebber van de Italiaanse keuken vindt zeker uw gading in de ruime kaart Historiek Franco verliet in 1973 zijn geliefde Sicilië, kwam naar België en ging onmiddellijk aan de slag in de Parma Leuven. Later verhuisde hij naar Kortrijk en in 1977 Wijnkaart Zoals het een authentiek Italiaans restaurant hoort, vindt u bij Da Franco enkel Italiaanse wijnen op de wijnkaart.
ballonvaart oost vlaanderen
Bistro / restaurant Parkhotel Kortrijk.
De bedden zijn van topkwaliteit om u een uitstekende nachtrust te garanderen. De standaard en prestige kamers zijn uitgerust met het nodige comfort om u een aangenaam en rustgevend verblijf te bezorgen. Parkhotel tags: Restaurant Kortrijk Parkhotel Hotel Kortrijk Hotels Kortrijk: Parkhotel.
restaurant
Souffleur Eet en sfeerkaffee in Kortrijk.
Delirium Nocturnum heeft de perfecte balans van zoet, zuur en bitter. ONS BIER ASSORTIMENT. Maandag: Vanaf 9u00. Dinsdag, donderdag, vrijdag: Vanaf 10u00. Zaterdag, zondag: Vanaf 11u00. Onze keuken is doorlopend open! Ga naar de reservatie pagina.: Souffleur, eet en sfeerkaffee Schouwburgplein 16, Kortrijk 056 / 35 33 95.
topleisureproducts.nl
Nata Restaurant Tea-room Kortrijk.
Home Nata Restaurant Tea-room. Nata Restaurant Tea-room. Grote Markt 4. restaurant, tearoom, koffie, wafels, ontbijtbistro, vis, mosselen. Javascript is required to view this map. Stad Kortrijk Grote Markt 54 8500 Kortrijk 1777@kortrijk.be tel. 1777 gratis Thuisloket. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
denon boxen
HET WIT KASTEEL.
Een speciale vermelding verdient de uitmuntende en gevarieerde wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden op temperatuur bewaard in onze glazen wijnkast die een verbluffend elan geeft aan het restaurant. In de loungebar is het heerlijk genieten van een aperitief of een gezellige afterdrink.
De lekkerste adresjes van Kortrijk Nieuws HLN.
GaultMillau riep het restaurant uit tot Ontdekking van het Jaar en ondertussen is het ook een Michelinster rijk. Praktisch: Walle 184 056/32 82 70 Table d'Amis.' De pralines, truffels en andere chocoladelekkernijen van Dumon laten zich proeven in Brugge, Hong Kong én Kortrijk.
Welkom bij Restaurant Bistro St-Omer St-Omer Bistro Restaurant in Kortrijk Bellegem. sfeervol en gezellig tafelen in Kortrijk.
Genieten van het moment in Bellegem bij Kortrijk, dat is het streefdoel van Bistro Restaurant St-Omer. Een warme, gemoedelijke en huiselijke sfeer, waar u kan genieten van heerlijke gerechten, die onze chef optimaal tot hun recht laat komen, qua smaak en naargelang de seizoenen.
Restaurant Messeyne Kortrijk.
Onze privé parking in het centrum van de stad is een extra troef. Restaurant Messeyne is van maandag tot vrijdag vanaf twaalf uur open voor de lunch. s Avonds openen wij om 19 uur, op zaterdagmiddag en zondag zijn we dicht. 32 056 21 21 66. 8500 Kortrijk België.
De 10 beste restaurants in Kortrijk TripAdvisor.
14 van 213 Restaurants in Kortrijk. Belgisch Europees Nederlands Geschikt voor vegetariërs. Restaurant messeyne 11/10/2017. Uitstekende keuken 28/09/2017. JACK Premium Burgers. 15 van 213 Restaurants in Kortrijk. Amerikaans Fastfood Geschikt voor vegetariërs. Vers gemaakte burgers 15/09/2017. 16 van 213 Restaurants in Kortrijk.

Contacteer ons