Resultaten voor restaurant aalst

restaurant aalst
Palace Club.
De Palace Club is sinds 1976 een gevestigde waarde en tevens het enigste nachtrestaurant in Aalst. Bert Van Hoorickstraat 2, 9300 Aalst. 053 77 40 22. Vandaag: Open van 1700: tot 0400.: De Palace Club is sinds 1976 een gevestigde waarde.
pizza aalst
De 10 beste restaurants in Aalst TripAdvisor.
Leuke koffiebar 28/05/2018. 1 van 121 Restaurants in Aalst. Frans Belgisch Vis en zeevruchten Europees. Uitsekend restaurant, mooie sfeer 15/06/2018. Zeer goed vissrestaurant 14/06/2018. 2 van 121 Restaurants in Aalst. Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs. 3 van 121 Restaurants in Aalst.
fifa ranking voetbal
Purple 15 The Restaurant.
Esplanadeplein 15, 9300 Aalst. 053 21 49 79. Woensdag t.e.m zondag. 1200: tot 1500: 1830: tot 2200.: Gesloten: maandag dinsdag. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Volg de laatste nieuwtjes en ons menu op onze Facebook pagina. Esplanadeplein 15, 9300 Aalst.
persoonlijke lening
IN T FILETPURKEN.
Welkom in ons restaurant. Midden in het centrum van Aalst bevindt zich Brasserie In't' Filetpurken. In't' Filetpurken is de ideale plaats om lekker te eten in een gezellig en warm kader. Elke maand zijn er heerlijke seizoensgebonden gerechten en van maandag tot en met zaterdag worden er verschillende dagschotels geserveerd.
witte kassa horeca
Restaurant La Tourbière, Aalst, catering, workshops, kookdemos, dagschotels.
De lekkerste gerechten in restaurant La Tourbière in Aalst. In restaurant La Tourbière in Aalst kunt u dagelijks genieten van heerlijke versbereide gerechten. Bovendien bieden wij ook een traiteurdienst aan waarbij u een brede waaier aan keuzemogelijkheden hebt voor uw bedrijfsfeest, walking dinner, receptie.
Culeau Food drinks.
resto, bistro, aalst, loungebar, lunch, diner, culinair. CULEAU is de nieuwe hotspot in Aalst waar je kan genieten van een heerlijke lunch/diner om nadien te vertoeven in onze Lounge Bar voor een verfrissende drankje of cocktail. Zoals de woordspeling zelf suggereert, merk je zowel het woord Culinair als Eau in onze naam die verwijst naar ons restaurant en loungebar.
Welkom ICHIBAN.
Ichiban betekent de EERSTE en inderdaad, dit restaurant is dé place-to-be voor de echte Japanse keuken. Echte bruinvinsushi, lekkere sashimi. Eigenaar Wooi Keong Ng, zeg maar Danny, maakt het lekkerste klaar in zijn showkeuken. ELKE ZONDAG BIEDEN WIJ U AAN.: SUSHI: Diverse sushi die aan tafel wordt geserveerd. HOOFDGERECHT: een combinatie van drie gerechtjes. teppan yaki, tempura, gebakken rijst of noedels. PRIJS: 19.50 EUR P.P. Variatie mogelijk naargelang het seizoen. Adres: Esplanadeplein 13 9300 AALST.
Restaurant De Loods.
Het" Restaurant is in de eerste plaats mijn werkplek, maar het is ook een plaats waar ik me veilig en aanvaard voel, zelfs als ik eens een fout maak." Sandra werkt in Restaurant De Brug. In onze restaurants kan je elke weekdag terecht voor een heerlijke, verse en gezonde dagschotel.
De lekkerste adresjes van Aalst Nieuws HLN.
Je kan hier ook terecht voor een zoetigheid: verse pannenkoeken of huisbereide ijscoupes én een kop koffie erbij. Praktisch: Keizersplein 25, 9300 Aalst 053/77 30 33 Brassrie K. In rustieke oude fietsfabriek. Gezelligheid, lekker eten en helemaal tot rust komen: dat zijn de sleutelbegrippen die restaurant Het Verschil typeren.

Contacteer ons