Zoeken naar restaurant leuven

restaurant leuven
CVO-restaurant Vrij Technisch Instituut Leuven.
De straffe kaart restaurant CVO VTI Leuven. Brabançonnestraat 18 1ste verdieping, 3000 Leuven. Openingsuren van het restaurant: 19 u. tot 22.30 u. Reservaties enkel telefonisch via het secretariaat van het CVO. Het secretariaat kan u bereiken elke schooldag van 17.30 u.
restaurant
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
24 van 346 Restaurants in Leuven. Indiaas Aziatisch Nepalees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Lekkere gerechten met exotische to 13/09/2017. 25 van 346 Restaurants in Leuven. Leuk en vriendelijk restaurant 07/11/2017. Wij gaan daar graag 20/10/2017. 26 van 346 Restaurants in Leuven.
traiteur leuven
De lekkere Belgische keuken Restaurant Mykene Leuven.
frituur leuven
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair KnackWeekend.be.
In de Vaartkom, de industriële buurt van Leuven, is Hungaria ondergebracht in een voormalig toeleveringspakhuis. Beneden passeer je een schemerige bar, die allang niet meer uitsluitend door studenten wordt bezocht. Op de eerste verdieping bevindt zich het trendy restaurant met coole look.
thai leuven
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
Helaas is dit een van de grootste redenen waardoor we een niet-rolstoelvriendelijk restaurant zijn. Indien u hier rekening mee kan houden vernemen we graag op voorhand de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker zodat we een geschikte tafel kunnen toewijzen. Vanwege de hoogte van de eettoog is deze afgeraden voor rolstoelgebruikers. Kan ik bij jullie parkeren? Baracca bevindt zich in een wandelgedeelte en is niet bereikbaar met de wagen. Op wandelafstand vind u de volgende publieke parkeergarages.: Parking Ladeuze / 350 M. Monseigneur Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven.
restaurant torhout
Michelin Restaurants Leuven: Gids van de beste restaurants van Leuven.
Restaurants Michelin Leuven. Alle Michelin restaurants in Leuven: sterrenrestaurants in Leuven en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Leuven. Alles van ViaMichelin: Leuven.
feestzaal leuven
Taj Mahal Leuven OFFICIAL WEBSITE.
Welkom bij Taj Mahal Leuven. Wilt u genieten van een heerlijke, traditionele Indiase maaltijd? Dat kan onze sfeervolle restaurant in Leuven of gewoon bij u thuis of op uw werk. Neem alvast een kijkje in ons menu of bestel direct uw favoriete curry.
tapas leuven
Restaurant Faculty Club.
Sinds" de oprichting van Faculty Club werd het restaurant reeds 7 maal opgenomen in de Michelingids. Ook in 2015 kreeg Faculty Club een vermelding met 2 vorkjes." Groot Begijnhof 14 3000 Leuven 32 16 32 95 00 info@facultyclub.be BE 0860.258.455.
restaurant berchem
Leuvense restaurants Leven in Leuven.
Leven in Leuven. De Leuvense stadsblog. Over Leven in Leuven. Hieronder vind je een overzicht van alle restaurantbesprekingen die op Leven in Leuven verschenen zijn. In het zoekveld kan je zoeken op de naam van een restaurant of op een adres.

Contacteer ons