Zoeken naar restaurant leuven

restaurant leuven
7 keer restaurants in Leuven Reiswijs.
A photo posted by Burger Folie Leuven @gourmet_burger on Mar 4, 2016 at 324am: PST. Op het hoekje tussen de Muntstraat en de Tiensestraat vind je Baracca. Sinds het Italiaanse restaurant vorig jaar zijn deuren opende, werd het meteen een van de populairste hotspots van Leuven.
pizzeria utrecht
Resto Ribs.
restaurant
Welkom bij restaurant El Sombrero, Mexicaanse keuken in het centrum van Leuven! El Sombrero.
nl es en. A A A. Welkom bij El Sombrero! Meer dan 25 jaar geleden introduceerde familiebedrijf El Sombrero als eerste restaurant de Mexicaanse keuken in Leuven. Onze prioriteiten zijn sindsdien onveranderd gebleven.: Creatieve gerechten van goede kwaliteit. Vlotte en vriendelijke bediening.
leningen
Eten, Resto, Restaurant Goesting Vlaams-Brabant Brussel.
Een verrassend stukje terroir in Leuven, beloven de uitbaters van Terra. Vorig jaar werd het restaurant in hartje Leuven nog bekroond als Starter in de Vitrine, dit jaar is het onze beurt om het. Oude Markt 9 3000 LEUVEN Tel: 016/29.20.20.
prachtigkado.nl
Restaurant Vital in Gelrode Aarschot.
De tweede generatie breidde die dan verder uit met een nieuw restaurant in 1962. Dat kreeg de roepnaam Restaurant Vital. In 2002 breidde de derde generatie de zaak nogmaals uit met de overname van Bij de mosselboer. Tot 7 april 2008, wanneer een felle brand een einde maakte aan een schitterende periode. Op 12 februari 2010 zorgde de vierde generatie voor de grote heropstart op een nieuwe locatie. Op de Leuvensesteenweg 525 in Gelrode. Op een tiental minuten van Leuven en vijf minuutjes van Aarschot.
traiteur leuven
Thai House Restaurant Snack Workshop Supermarket Info.
Gesloten op dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag en op maandag hele dag. LEVERING vanaf 50 bestelling Dinsdag Woensdag Donderdag 18h-21h30 Binnen de ring van Leuven Heverlee Kessel-lo Herent Bestelling enkel via telefoon. Copyright 2012 Thai House Restaurant, Snack Bar, Shop, Massage Workshop.
Culinair genieten in regio Leuven bij restaurant De Bibliotheek.
Indien u een tafel groter dan 8 personen wenst te reserveren, kan u best via zaalknop informatie" uw tafel aanvragen. A la carte. Ontdek ons nieuw vegetarisch menu met verse groenten van de markt. Meer informatie De Bibliotheek. Restaurant Hotel Zaal.
Etna Trattoria, Leuven. Siciliaans, Italiaans restaurant. Italiaanse keuken.
Welkom bij Etna Trattoria, de enige plek in Leuven waar u zich in Sicilië waantWanneer u ons gezellige restaurant binnenkomt, merkt u het meteen: we hebben onze naam niet gestolen. Etna: het symbool van vurigheid en temperament, hét icoon van Sicilië.
Tafelrond, het nieuwste restaurant in Leuven Dishcover.
Tafelrond, het nieuwste restaurant in Leuven. 21 Sep, 2016 in Geen categorie tagged restaurant Tafelrond by Ingrid. Preview Days bij restaurant Tafelrond. Leuven is een nieuw restaurant rijker. Tafelrond opende op 23 augustus 2016 zijn historische deuren. Het restaurant is gevestigd in een 15-e eeuws historisch pand gelegen aan de Grote Markt.

Contacteer ons