Resultaten voor restaurant nieuwpoort

restaurant nieuwpoort
Restaurant De Tuin.
Vanuit restaurant De Tuin hebt u een boeiend uitzicht op de zee, de dijk, het staketsel en de havengeul van Nieuwpoort. Terwijl de uitbaatster, Sandrine Losfeld, aan het fornuis staat, verwelkomt haar man, Benny Quartier, u graag in het restaurant Sandrine kookt seizoensgebonden gerechten gestoeld op een Frans-Belgische keuken met mediterrane en oosterse invloeden.
nieuwpoort
De 10 beste visrestaurants in Nieuwpoort TripAdvisor.
Zoekopdracht beperken tot Nieuwpoort. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Nieuwpoort. Resultaten binnen 40 km van Nieuwpoort. Zoekopdracht beperken tot Nieuwpoort. 1 van 67 resultaten. Vis en zeevruchten Mediterraan Grieks Grill Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Vriendelijke grieck resto 04/03/2018. Barbouni restaurant 03/03/2018.
overnachten nieuwpoort
Vierboete Welkom.
hotels charleroi
Brasserie T BOOTHUIS Nieuwpoort.
Wij zijn in de herfst open. van 11h00 tot 17h30 uitgezonderd in het weekend Gesloten op donderdag en vrijdag. Bekijk enkele fotos van Brasserie t BOOTHUIS in Nieuwpoort. Zeedijk 31 8620 NIEUWPOORT ballieu.heine@pandora.be tel 058 243 256 gsm 0476 206 180.
De 10 beste restaurants in Nieuwpoort TripAdvisor.
4 van 101 Restaurants in Nieuwpoort. Vis en zeevruchten Mediterraan Grieks Grill Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Vriendelijke grieck resto 04/03/2018. Barbouni restaurant 03/03/2018. 5 van 101 Restaurants in Nieuwpoort. Belgisch Nederlands Vis en zeevruchten Europees Geschikt voor vegetariërs. Zeer lekker gegeten 04/03/2018.
Nieuwpoort Toerisme Eten Drinken.
KUSTSPECIAL. Tien fijne adresjes in Nieuwpoort De Standaard.
Naast de familiezaak in Sint-Idesbald opende hij enkele jaren geleden Atelier Dierendonck in Nieuwpoort, waar u naast kwaliteitsvlees ook een ruim saladeaanbod vindt, zelfs voor vegetariërs. Deze zomer vindt u er ook de gevulde gehaktballen van televisiekok Wim Ballieu, om ter plekke op te eten of mee te nemen. Albert I Laan 106, www.dierendonck.be. CAFÉ DE PARIS. Dit visrestaurant is al jaren een blikvanger op de Nieuwpoortse Kaai. Uiteraard kunt u hier kiezen tussen een ruim aanbod zeeproducten, maar Café de Paris serveert ook de brasserieklassiekers van garnaalkroketten tot steak tartaar volgens de regels van de kunst. Het interieur van dit restaurant doet denken aan een Franse brasserie, buiten kunt u terecht op een ruim terras.
Brasserie Nieuwpoort Restaurant De Krone: traiteur, feesten.
Dan kan u ook onze zaak afhuren, gelieve dit wel ruim op voorhand aan te vragen zodat uw plaats verzekerd is. Kom zeker langs op de zeedijk van Nieuwpoort, langsheen de Belgische kust. Restaurant De Krone Zeedijk 10A 8620 Nieuwpoort België Ligging Tel: 058 24 30 48.
Cafe De Paris Nieuwpoort Visrestaurant Visrestaurant kaai 16 Nieuwpoort.
Café De Paris Nieuwpoort. De filosofie van onze zaak en van de chef bestaat eruit enkel de beste kwaliteits producten te gebruiken die op de markt worden aangeboden. De bereiding van al onze gerechten begint bij uw bestelling en ze worden u voorgeschoteld op ideale temperatuur.

Contacteer ons