Zoeken naar restaurant brugge

restaurant brugge
Welkom in restaurant Zuid55 in Brugge.
bedrijfsfilm
Bistro Pastis Brugge Welkom.
webdesign by Stardekk. Pastis is een gezellige bistro gelegen aan de oevers van één van de vroegste stadsomwallingen van Brugge, de Speelmansrei. Het schilderachtige decor straalt een oase van rust uit, in de zomer kan men tevens genieten op ons gezellig terras.
wellness brugge
The best 32 restaurants brugge West-Vlaanderen Belgium GaultMillau.
Sint-Clarastraat 43, 8000 Brugge. According to January 6th 1978 informatique et libertés law updated in 2004, you have the right to access and correct your personal information that you can exercise by mailing us at contact@gaultmillau.fr/p." By checking this box I accept to receive promotion offers from GaultMillau partners." Restaurant Maximin Hellio.
fiets leasen via werkgever
Uilenspiegel Brasserie Hotel.
Brasserie Uilenspiegel is gelegen aan de Molenbrug in hartje Brugge met zicht op de Groenerei, één van de mooiste kanaaltjes in Brugge. Bij ons kan je genieten van lekkere huisgemaakte Vlaamse en Franse gerechten. Op ons gezellige terras is het fijn vertoeven met uniek zicht op de reien, de voorbijvarende bootjes én de zwanen. G reat food. ONTBIJT 8.30-11.00LUNCH TEA-ROOM 15.00-18.00 DINNER. Elke eerste zondag van de maand uitgebreide Uilenspiegel BRUNCH. Ontdek onze volledige menukaart hier. RESERVEER UW TAFEL ONLINE. 2017 Restaurant Uilenspiegel.
Restaurant Kok au Vin in Brugge, Ezelstraat 21 Reserveer via 32 50 33 95 21.
Welkom De Nisse.
Christine en Kris heten u van harte welkom op de website van restaurant De Nisse. Op slechts vijf minuutjes wandelen van het Brugse centrum, maar toch ver van alle gedruis, vindt u restaurant De Nisse. Te midden van een prachtig historisch kader, gelegen aan de binnenjachthaven Coupure, kunt u er in alle rust genieten van een overheerlijke maaltijd.
Restaurant De Stove, gelegen centrum Brugge tussen de Grote Markt en t Zand.
Restaurant De Stove is een klein en sfeervol restaurant in het gekende Sint-Amandsstraatje in het centrum van Brugge, op wandelafstand van de Grote Markt en t Zand. Je kan er gezellig en heerlijk lunchen of uitgebreid dineren dichtbij de authentieke kachel, die vandaag de dag nog steeds de charme en authenticiteit van het restaurant en de stad weerspiegelt.
restaurant t Jong Gerecht Brugge.
Elke dag opnieuw streven wij ernaar u als gast onze visie op gastronomie ten volle te doen beleven in een betaalbaar kader waar service en passie ons motto is. Dus als u op zoek bent naar een adresje om te genieten in Brugge kies voor t Jong Gerecht.
Home Restaurant Den Gouden Karpel Brugge.
In Den Gouden Karpel kunt u zowel culinair genieten in het restaurant, een kleine honger stillen in de fishbar of verse vis en bereide schotels afhalen in de traiteurzaak. Erik Ameloot vertegenwoordigt de derde generatie vishandelaars. Restaurant Den Gouden Karpel. Huidenvettersplein 4, 8000 Brugge.

Contacteer ons