Zoeken naar restaurant brugge

restaurant brugge
Patrick Devos.
Wenst u een feest te organiseren, neem dan gerust met ons contact op en kom dit bij ons ter plaatse bespreken. Wij hebben een luisterend oor en zetten dit om in daden. Restaurant Patrick Devos. Zilverstraat 41, 8000 Brugge. T32: 0 50 33 55 66.
wellness brugge

Restaurant La Dentellière. Sfeervol restaurant in hartje Brugge. Prachtig gelegen aan het Minnewater en het Begijnhof en vlakbij de rustplaats van de paardenkoetsen vindt u restaurant La Dentellière. Ons restaurant laat u intens genieten van het rustieke karakter eigen aan Brugge.
restaurant
Plaza Cafe Brugge Cafe in Brugge Restaurant Brugge Crowne Plaza Brugge.
Ons nieuwe hippe en trendy restaurant combineert een modern kader met een idyllisch uitzicht op het Burgplein en het Belfort van Brugge. Chef Dirk Vandebosch creëerde een menukaart met klassieke gerechten op basis van lokale producten, waarbij alles vers bereid wordt in eigen huis.
lommel vakantiehuis
Home De Koetse Brugge.
hypotheek berekenen
Home.
Het is thuiskomen op restaurant. s Middags schuif je aan de eettafel aan voor spontane gastronomie. Op donderdag en vrijdag kun je er ook s avonds uitgebreid genieten. Reserveren wordt aangeraden. Tête Pressée is puur tafelen, ook thuis. In de eetwinkel vind je elke dag dagverse suggesties om mee te nemen: van beleg en frisse salades tot allerhande koude en warme vis, vlees en groentebereidingen. Ideaal als je zelf weinig of geen tijd hebt om te koken maar wel de kwaliteit van goed en gezond eten op prijs stelt. De eetwinkel is open van 9 tot 20 u. in de winter tot 19 u. en gesloten op zon en maandag. Bekijk het assortiment van de eetwinkel. Bestellen kan ook online. Vind ons op. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. TÊTE PRESSÉE Koningin Astridlaan 100 8200 Sint-Michiels Brugge 0470 21 26 27 info@tetepressee.be.
wasserenthärter.de
Vossesteert Restaurant Brugge.
Vossensteert 251, 8310 Sint-Kruis Brugge T: 050 82 31 95 info vossesteert.be. Alle dagen open van 11u30-14u00 18u00-22u00, gesloten op maandag. Blijf op de hoogte en ontvang dagmenu's, suggesties en andere. nieuwtjes van vossesteert in uw mail-box. Wij sturen geen spam en delen geen adressen met derden!
Home Restaurant Bonte B Brugge.
Cadeaubon reserveer hier. Bij restaurant Bonte B. geniet u van een pure, eerlijke en seizoensgebonden keuken. Graag ontvangen wij u in een ongedwongen huiselijke sfeer in hartje Brugge. Bonte B restaurant. Dweersstraat 12 8000 Brugge T 050 34 83 43.
Restaurant Chagall te Brugge Restaurant Chagall Brugge.
Restaurant Chagall Brugge. Restaurant Chagall te Brugge. Restaurant Chagall serveert je heerlijke gerechten bereid met dagverse producten. Je kan er kiezen uit een gevarieerde kaart of genieten van de maandelijkse suggesties. De uitstekende prijs kwaliteit laat zich proeven in een geheel vernieuwd interieur.
Brugse vertellementjes Blog over Brugge, food en meer.
Het Eetidee, mijn gedacht! Nog een nieuw restaurant in de rand rond Brugge; Het Eetidee deint een beetje mee op het concept van Tougou en Tête Pressée. Een toog met afhaalgerechten en ruimte om te lunchen is een combinatie die reeds zijn succes heeft getoond.

Contacteer ons