Meer resultaten voor italiaans restaurant antwerpen

italiaans restaurant antwerpen
Danieli Zuid.
Meer beoordelingen
restaurant veranda
PIZZERIA RISTORANTE NUOVA ERA.:
Gezellig en lekker tafelen, dat kan bij Pizzeria Nuova Era op t Zuid in Antwerpen, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het jonge enthousiaste Nuova-Era team, het warme art-nouveau interieur, en de Tiffany-sfeerverlichting zorgen ervoor, dat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Diegenen die een heerlijke avond willen tafelen, met alles erop en eraan, hebben keuze te over. Bij alle hoofdgerechten horen rijkelijke porties pasta, frietjes of gebakken aardappeltjes met rozemarijn, en dat alles in de prijs inbegrepen. Wekelijks pakt de chef uit met nieuwe creaties, die op het suggestiebord in het restaurant verschijnen.
Boxsprings
De 10 beste Italiaanse restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Italiaans Pizzeria Europees Wijnbar Geschikt voor vegetariërs. Magnifiek in Antwerpen 17/08/2017. Delicious food wine 03/05/2017. 25 van 116 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. Helaas een monument verdwijnt 22/08/2017. Restaurant op aanraden van vriende 08/03/2017. 26 van 116 resultaten.
pizza antwerpen
Civilta Del Bere Antwerpen Zuid Restaurant Pizza, Italiaanse specialiteiten en wijnen.
Klassieke gezonde verse Italiaanse keuken, heerlijke pizza's' met seizoengebonden producten en fantastische wijnen. Get In Touch. De Burburestraat 43. 32 3 257 56 60. Ma Zo 12 23u. Di Woe gesloten. Klassieke gezonde verse Italiaanse keuken, heerlijke pizza's' met seizoengebonden producten en fantastische wijnen.
Autoverzekering
Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
1 2 3 4 5 volgende. Civiltà del bere Italiaans. De Burburestraat 43 2000 Antwerpen Tel: 03/257.56.60. De beschaving van het drinken, dat is de Nederlandse vertaling van het nieuwe Italiaanse restaurant Civiltà del bere op t Zuid. Alhoewel, zo nieuw is het nu ook niet echt.
La Fontanella da Enzo Startpagina Antwerpen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
17 december 2017. Zalig lekker genoten in hartje Antwerpen! Typisch Italiaanse gerechten, pure smaken.d it alles is een modern kader. Ik ben fan! 17 november 2017. Wij hebben hier gisteren heerlijk gegeten. Duidelijk te proeven dat ze met kwaliteits producten werken. De bediening is vriendelij k. Zeker een aanrader! Tom De Meyer. 11 november 2017. Heel vriendelij ke bediening. We waanden ons weer even in het mooie Italie. 22 oktober 2017. Zoals altijd genoten van spijs en drank. 4 september 2017. Lekker eten, vriendelij k personeel, vlotte service, gezellig interieur. Een echte aanrader! 17 juli 2017. Zeer uitgebreid e Italiaanse kaart. Alles zag er even lekker uit. 20 november 2017. Zeer lekker italiaans restaurant super lekker.
Davinci zuid Italiaans Restaurant Antwerpen.
Rijke authentieke Italiaanse keuken. Al ruim 16 jaar is Italiaans restaurant Da vinci een culinaire verrijking voor de stad Antwerpen. Geniet van verse ingrediënten, handgemaakte pastas en brood en pizzas uit onze eigen houtvuuroven. Onder het genot van een heerlijk diner en bijpassende wijnen waant u zich in ons sfeervolle restaurant voor even in Italië.
LKKRR Antwerpen Restaurant.
Welkom bij LKKR. LKKRR is een brasserie met een Italiaans tintje, waarbij de LKKRR FACTOR het grote bindmiddel is! Zo hebben wij in LKKRR als drijvende kracht, onze authentieke houtoven, waarin de aller LKKRRSTE gerechten worden bereidt. LKKRR staat voor puur en simpel! Een gezellige plek om te kunnen ontspannen en genieten van onze LKKRRE pizzas, pastas, broodjes of salades. Niet te vergeten, dat u hier ook gewoon LKKRR kan genieten van 1 van onze vele soorten koffies. LKKRR is gelegen in de binnenstad van Antwerpen, in een van de achterliggende zijstraatjes, waar je de leukere en apartere winkeltjes vindt, namelijk de wiegstraat nr 14 dichtbij de lombarsevest en de wilde.
Ferrier 30 Klassiekers uit de Italiaanse keuken.
Na De Gulden Beer en Arte, in het historisch centrum van Antwerpen, werd dit ons eerste avontuur opt Zuid. Ferrier komt rechtstreeks uit de verbeelding van de chef-kok, Stefano Lampis. De stijl die onze gerechten karakteriseert, is sterk beïnvloed door de Italiaanse keuken en mentaliteit: klassieke gerechten, met de puurheid van ingrediënten vaak door ons geïmporteerd en de rijkheid aan aromas als kernpunt. Al van bij de conceptie was duidelijk hoe Ferrier 30 er ging uitzien: een modern, strak interieur, mooi en tegelijkertijd zonder al te veel de aandacht af te leiden. De nadruk moest bij de gerechten en de wijnen zijn. én de bediening, natuurlijk. Er heerst steeds een leuke-drukke sfeer bij Ferrier, onder andere omdat het restaurant bijna steeds vol is!

Contacteer ons