Resultaten voor chinees restaurant antwerpen

chinees restaurant antwerpen
Restaurant Antwerpen Smooth and Tasty Restaurant Trendy zuid.
Door hun interesse in de wereld keuken, kan u bij Smooth tasty terecht voor een fijn thais gerecht, lekkere verse tapas of de typische Belgische keuken. Restaurant te Antwerpen met een uitgebreide keuken. Restaurant Antwerpen: gelegen op het trendy Zuid te Antwerpen.
The 10 Best Chinese Restaurants in Antwerp TripAdvisor.
Best Crab in Antwerp. Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Antwerp. Lunch Restaurants in Antwerp. Dinner Restaurants in Antwerp. Bakeries in Antwerp. Coffee Tea in Antwerp. Desserts in Antwerp. Food Delivery Restaurants in Antwerp. Kid Friendly Restaurants in Antwerp. Late Night Restaurants in Antwerp. Restaurants for Group Dining in Antwerp. Restaurants for Special Occasions in Antwerp. Restaurants with Outdoor Seating in Antwerp. Romantic Restaurants in Antwerp. Restaurants near Lindner Hotel City Lounge Antwerpen. Bekijk hier
restaurant veranda
Ikebana Japans-Chinees Restaurant.
dierenwinkel vogels
Klein Azië in Antwerpen: vijf favoriete restaurants in Chinatown Avocado van de Duivel.
Uniek in België want nergens anders in ons land vind je zon concentratie aan Aziatische culturen op zon kleine oppervlakte. Dat Chinees hoef je trouwens niet letterlijk te nemen: naast Chinese winkels en restaurants vind je ook heel wat Thaise, Filipijnse en zelfs Nepalese zaken. Er is zelfs een Boeddhistische tempel, een kungfuschool en een leeuwendansschool. Maar we wijken af: je kan vooral overheerlijk eten in het Chinatown van Antwerpen.
thai restaurant brugge
De 10 beste Chinese restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Snel bezoek vraagt om meer. Culinair Chinees top restaurant 03/12/2017. 5 Flavors Mmei. 16 van 48 resultaten. Chinees Aziatisch Geschikt voor vegetariërs. goed eten met natige bediening 29/12/2017. 17 van 48 resultaten. Chinees Thais Vietnamees. Etentje familie Petré/D'hondt/Moer' 24/12/2017. een ommetje waard 10/10/2017. Asian House Antwerpen, België op 0.6 km afstand.
backlink
Home LIANG'S' GARDEN.
Sinds 1978 kunt u in de Markgravelei terecht in het gastronomische Chinese restaurant Liangs Garden, dat al snel uitgroeide tot een gevestigde waarde in Antwerpen. Alle gerechten worden er ambachtelijk bereid op basis van verse ingrediënten. Zo dient u zeker te proeven van de huisgemaakte dim sum, de gelakte eend en de vele gestoomde en gefruite delicatessen.
Fong Mei is beste Chinese restaurant van België Antwerpen Het Nieuwsblad.
Fong Mei krikte de kwaliteit van haar klassiekers flink op, wat onlangs resulteerde in een vermelding in de Bib Gourmand. Gisteren volgde een nieuwe onderscheiding: GaultMillau roept Fong Mei uit tot beste Chinese restaurant, met een score van 14 op 20. Chef Lam Leung Kwai heeft de zaak duidelijk nieuw leven ingeblazen. Wat onderscheidt zijn keuken van de traditionele Chinese restaurants? In de eerste plaats bieden we gerechten aan die je in de rest van Antwerpen niet vindt, vertaalt zaalmedewerker Yifan Wu zijn chef.
Restaurant DK Chinatown.
Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over evenementen en verzamelingen direct in je inbox. Adres Van Wesenbekestraat 44, 2060 Antwerpen. Telefoon 03 233 25 78. Categorie Chinees Restaurant. Locatie Chinatown Antwerp, Van wesenbekestraat. Tags Chinees, DK, Peking eend, Restaurant.
Bai Wei de Antwerpen Restaurant traditionnel à Antwerpen.
Bai Wei de Antwerpen. Traditionele handgemaakte Noodle soep is een van de meest populaire gerechten in het moderne dagelijkse leven, terwijl de geschiedenis kan worden teruggevoerd naar de 16 eeuw in China.RAMEN is een andere bekende naam van deze heerlijke noodle soep in Japan en de Verenigde Staten.Deze handgemaakte noodle soep biedt rijke voeding, speciale smaak, snelle service en voordelige prijs wat resulteert in een groot aantal trouwe klanten.Ons restaurant is opgericht sinds More.
Wok van Antwerpen.
Welkom op de website van Wok" van Antwerpen, een horecazaak die perfect past in de metropool als Bourgondische betovering. De Wok van Antwerpen is zeker niet het zoveelste restaurant in deze stad. Het verrast meteen door de originele en professionele aanpak.:

Contacteer ons