Meer resultaten voor restaurant hasselt

restaurant hasselt
Two4one restaurant: The Tower in Hasselt.
Two4One is voor vele restaurant liefhebbers een steuntje in de rug in deze tijde van crisis. Kies voor de Two4One korting Two4One 241 two 4 one twoforone two for one tweevooréén twee voor één twee voor een. of voor de korting à la carte. Populaire zoekopdrachten zijn: Restaurants in Antwerpen, Restaurants in Gent, Restaurants in Brugge en Restaurants in Hasselt.
pizzamobiel
De 10 beste romantische restaurants in Hasselt TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten gevonden binnen 40 km van Hasselt. Breid je zoekopdracht uit. Vous Le Vous. 1 van 36 resultaten. Belgisch Europees Gezond Hedendaags Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Heel erg lekker 19/03/2018. Het was weer helemaal AF i! 2 van 36 resultaten. Frans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs. Na lange tijd nog eens langsgewees 16/03/2018. Verjaardag met vrienden 03/03/2018. Restaurant 6 Zinnen.
geld lenen
Restaurant t Kleine Genoegen een gastronomisch begrip in Hasselt.
Sinds 1984 is t Kleine Genoegen een gastronomisch begrip in Hasselt. U vindt ons in de Raamstraat, een oud en goed bewaard kasseistraatje in het hartje van Hasselt. Het restaurant is gevestigd in een oude patricierswoning die dateert uit 1652.
luchthavenvervoer kortrijk
Het Smaaksalon Hasselt Homepage.
Kom genieten van een snelle hap of van onze huisbereide zoetigheden met een kop Maes koffie. Elke week bieden we een nieuw gastronomisch menu met het beste wat Limburg te bieden heeft. Natuurlijk serveren we hierbij topwijnen per glas. Lievelingsgerecht van bekende Limburger.
lekdetectie
De 10 beste restaurants in Hasselt TripAdvisor.
Fantastisch restaurant van niveau 03/12/2017. De Goei Goesting. 20 van 217 Restaurants in Hasselt. Frans Belgisch Nederlands Europees Geschikt voor vegetariërs. 21 van 217 Restaurants in Hasselt. Italiaans Pizzeria Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. 22 van 217 Restaurants in Hasselt.
Restaurant Bellagio te Hasselt.
Restaurant Bellagio bestaat al meer dan 5 jaar op eacuteén van de mooiste pleintjes in het gastronomisch stadje Hasselt. Gelegen op een prachtige locatie, met een mooi en gezellig terras in de zomer. De keuken kent voor het restaurant geen geheimen meer.
Restaurant Hasselt Feestzaal Hasselt Westpunt.
Het culinaire genot kan beginnen. Gelieve dit veld leeg te laten. 1 april tot 31 september. Spring binnen voor een fris drankje of een gezellige hap. Vlij je neer op ons terras of ga lekker languit liggen aan het water.
Pizzeria Hasselt pizza restaurant Hasselt Pizza Hut Restaurant Hasselt.
Vrijdag tot zaterdag. Herckenrodesingel 2, 3500 Hasselt. Via Google Maps weergeven. Bestel in dit restaurant. Openingsuren Op dit moment gesloten. Maandag tot donderdag. Vrijdag tot zaterdag. Openingsuren Op dit moment gesloten. Maandag tot donderdag. Vrijdag tot zaterdag. Herckenrodesingel 2, 3500 Hasselt.
Restaurant Het Hooghuis Hasselt geschiedenis, groepsvoorstellen, Rolling Stones.
Van harte welkom op de website van restaurant Het Hooghuis, hét adres bij uitstek voor fijnproevers in Hasselt en omstreken. Het Hooghuis combineert namelijk zijn rijke geschiedenis met een passie voor authentieke gerechten, en dat proeft u van bij de eerste hap.

Contacteer ons