Zoeken naar thai restaurant antwerpen

thai restaurant antwerpen
Reserveer bij Restaurant Nimman Thai Food in Antwerpen, Antwerpen Restaurant reserveren in Antwerpen.
Gebaseerd op 129 waarderingen. Over Nimman Thai Food. Onweerstaanbaar, we kunnen er niet aan doen, het is sterker dan onszelf. Drie jaar na de opening van ons Thai Food Café, YAM THAI, is het eindelijk zover: een gloednieuwe tweede zaak. Fier als twee blinkende gieters doopten we haar NIMMAN, genoemd naar onze favoriete buurt in de Thaise stad Chiangmai. We zijn al jaren zot van die buurt, ze blijft ons inspireren door haar vele cafeetjes, barretjes, restaurants, clubs en winkeltjes. De buurt leeft! Elk jaar schieten er weer nieuwe zaken als paddenstoelen uit de grond! Nimman is helemaal zoals we zelf zijn, gulzig en gretig. Vrolijk en avontuurlijk. Ons nieuwe restaurant hier in Antwerpen moest deze naam dragen, bijna als eerbetoon!
restaurant
Le thai 9.
Hebt u zin om te genieten van de heerlijke Thaise keuken met verfijnde smaken, dan bent u bij ons op het juisis nemen. In een typisch Thais huis verwelkomen wij u graag om te relaxen en vooral te genieten. Wij verzorgen eveneens al uw feesten, teambuildings, vergaderingen of huwelijken.
seo test
De 10 beste Thaise restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Bespaar tot 50% bij restaurants in Antwerpen als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. Sombat Thai Cuisine. 1 van 37 resultaten. Aziatisch Thais Geschikt voor vegetariërs. Zeer aangenaam 09/11/2017. een ware belevenis! 2 van 37 resultaten. Aziatisch Thais Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Goeie locatie 17/11/2017. Thais restaurant 29/10/2017.
ontstoppingen
Thuis-actrice opent Thais restaurant in Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Thuis-actrice opent Thais restaurant in Antwerpen. 01/09/2017 om 0500: door toveReserveren, kan via 03.434.99.69. Foto: Dirk Kerstens. Sally-Jane Van Horenbeeck opent morgen haar Thais restaurant SiamSally in de Bleekhofstraat, op de grens van Antwerpen en Borgerhout, voor het grote publiek.
Autolening
Thais restaurant Nok-Thai te Antwerpen Deurne: authentieke Thaise keuken en Thaise gerechten!
Welkom op de website van Thais restaurant Nok-Thai te Deurne Antwerpen. Wij bieden een authentieke en ongecompliceerde Thaise keuken, steeds met dagverse ingrediënten. Via onze nieuwe website kan u meer lezen over onze zaak, onze kaart ontdekken of een reservatie plaatsen. Lunchmenu van 12u tot 15u! Papaya salade 1350, euro. Ondek hier onze menu! Lees meer over Nok-Thai en de thaise keuken. Over Nok Thai.
pennendrukkerij.nl
Sri-Thai.
Een kennismaking met de Thai cuisine is een avontuur op zich. Vers voedsel is er in Thailand in overvloed aanwezig, en de zeeën en rivieren zijn rijk aan vis en schaaldieren. Bij een bezoek aan het restaurant Sri-Thai worden alle Thaise geuren en contrasterende smaaksensaties op je losgelaten.
krua thai restaurant antwerpen.
Gazet van Antwerpen. Out in Antwerp. Welkom bij Krua Thai! Krua Thai, wat letterlijk Thaise keuken betekent is een van de meest recente aanwinsten in de Pelgrimstraat. Het historisch pand huisvest nu een intiem, gezellig eethuis met authentieke bediening. Veel" gasten kennen onze keuken van tijdens hun vakantie. Soms begroeten ze ons met'sawadee' goeiedag in het Thais." De Thai hebben ook heel wat troeven in handen. Hun keuken wordt tot de beste van Zuidoost Azië gerekend, ze zijn onvoorstelbaar gastvrij en ze hebben oog voor stijl. Dat laatste wordt in Krua Thai bewezen door de sobere, maar smaakvolle inrichting van het kleine historisch pand. De menukaart bevat zowat alle Thaise klassiekers en de producten zijn kraakvers. Krua Thai biedt ook vegetarische gerechten met tofu aan. Krua Thai vormt in één van de meest typische Antwerpse straatjes een zeer waardige ambassadeur van Thailand. ma-wo-do: 17h tot 22h. vrij-za-zo: 16h tot 22h. 03 225 18 88. Krua Thai Restaurant.
Restaurant Antwerpen Smooth and Tasty Restaurant Trendy zuid.
Van Vlaams Frans tot echt Thais. Neem een kijkje. Smooth and Tasty. Food and Drinks. Vis en schaaldieren lunch. Thaise gerechten lunch. Vis en schaaldieren. 32 3 288 97 01. Restaurant Smooth Tasty. Bent u op zoek naar een trendy, moderne en leuk restaurant te antwerpen?
Thais afhaalrestaurant thuislevering thais eten Tasty Thai Express Antwerpen.
Bestel een lekker etentje. data-cycle-prevprevControl_4201979" data-cycle-nextnextControl_4201979" data-cycle-center-horztrue" data-cycle-slides" div.slidepart" data-cycle-slide-classslidepart" data-allow-wraptrue" data-cycle-logfalse" data-cycle-timeout4000" data-cycle-speed1000" data-cycle-auto-heightfalse" styleheight: 230px." Wij zijn open op feestdagen van 17.00 tot 21.30u. Ga naar je Mobile MS. Tasty Thai Express. Thais restaurant Tasty Thai Express te Antwerpen.

Contacteer ons