Meer resultaten voor restaurant middelkerke

restaurant middelkerke
De Bankier Menu.
VOORGERECHTEN HOOFDGERECHTEN LUNCHMENU KINDERKAART DESSERTS TAPAS SUGGESTIES VOORGERECHT SUGGETIES HOOFDGERECHT BIEREN FRISDRANKEN WARMEDRANKEN APERITIEVEN STERKE DRANKEN HUISWIJNEN EN MOUSSERENDE WIJNEN WITTE WIJN RODE WIJN. Garnaalkroketten 2 st. Scampis in lookboter 5st. Zalm graved laxx. Soep van de dag. met brood en rouille.
backlinking
startpagina.
welkom bij ramblas middelkerke. Culinaire reizigers, kooklustigen, lekkerbekken, smulpapen, fijnproevers, smaakmakers, feestvierders kortom aan alle levensgenieters Wees welkom! U bent dus op zoek naar een gezellig adresje voor een heerlijk avondje uit, wel bij ons zit U goed. In ons volledig vernieuwde restaurant met trendy loungeruimte om eventjes te pauzeren en te genieten.
mazouttank
De 10 beste restaurants in Middelkerke TripAdvisor.
20 van 85 Restaurants in Middelkerke. De inrichting kan een opknapbeurt 27/06/2018. etentje voor huwelijksverjaardag 18/06/2018. Restaurant La Tulipe. 21 van 85 Restaurants in Middelkerke. fijne keuken 19/06/2018. 22 van 85 Restaurants in Middelkerke. 23 van 85 Restaurants in Middelkerke.
black box horeca
Restaurant La Tempête Middelkerke.
Chef Bruno Capron, een rasechte Normandiër, en Martine Sissau heten u van harte welkom bij restaurant La Tempête in Middelkerke. Met een echte Normandiër achter het fornuis zit u bij La Tempête op uw plaats voor een van onze lekkere zeevruchtenspecialiteiten.
Alle restaurants in Middelkerke.
Startpagina Middelkerke Startpagina Middelkerke. Restaurants in Middelkerke. 59 restaurants in Middelkerke. alfabetisch afstand relevantie. 60 m van centrum Middelkerke. 580 m van centrum Middelkerke. restaurant, Belgisch, Frans. 860 m van centrum Middelkerke. restaurant, Belgisch, Frans. 1.1 Km van centrum Middelkerke.
Welkom BISTRO GALAXY.
Welkom bij Bistro Galaxy. Gelegen op de zeedijk te middelkerke biedt Bistro Galaxy u wellicht de meest toegankelijke keuken van Middelkerke. Hier eet u de meest malse steaks van de kust en het lekkerste stoofvlees met Leffe, dit alles aan zeer betaalbare priijzen.
Michelin Restaurants Middelkerke: Gids van de beste restaurants van Middelkerke.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Middelkerke. Alle Michelin restaurants in Middelkerke: sterrenrestaurants in Middelkerke en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Middelkerke.
Bistrant Villa Nova Middelkerke.
Bistrant Villa Nova streeft naar het steeds beter worden in bediening en bereiding. Dit vertaalde zich in volgende erkenningen.: De Smiley" van het FAVV volksgezondhied, die aantoont dat wij van grondstof tot afgewerkte maaltijd werken volgens de regels van de kunst.
Brasserie De Rattevallebrug in Middelkerke: pannenkoeken, wafels, roomijs, ribbetjes, terras.
Wat eens een volkscafeetje langs de Plassendaelevaart was, werd eind jaren 80 gerenoveerd tot een knus restaurant., waar Koen en Claudette ondertussen al 30 jaar hun gasten ontvangen. Tussen 14 en 17.30u kunt u er terecht voor verrukkelijke pannenkoeken, wafels en roomijs. Op ons zonnig en verwarmd terras kunt u s middags of s avonds eveneens genieten van onze specialiteiten van het huis: een blond of bruin Rattevallekuipje en heerlijk gegrilde ribbetjes. En niet te vergeten: de kleintjes kunnen ravotten op het speelpleint en in het springkasteel. Binnen zijn er 64 zitplaatsen, op het terras buiten kunnen zon 70 personen plaatsnemen. Opgelet, reservaties gebeuren enkel telefonisch en niet via onze contactpagina. Bij ons kunt u cash of met Visa betalen. Wilt u graag wat eer informatie over onze zaak of heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd terecht op onze contactpagina. Taverne en tearoom De Rattevallebrug uit Middelkerke heeft tal van specialiteiten om van te smullen.

Contacteer ons