Zoeken naar gezellige restaurants antwerpen

gezellige restaurants antwerpen
Amadeus Antwerp 2 Suikerrui Amadeus.
Is er dan nog plaats? Welke van de 2 restaurants nemen we het best om zo vlug mogelijk daar te geraken? Is er een shuttledienst of kan het met de tram? Log in to Reply. Ben van Es van C. Saturday December 5th, 2015 at 0130: PM. Hallo Ilse, het is niet ver vaneen deze twee Amadeus-sen, in beide is nog plaats, de tram is normaal incl. uw ticket van Lottoarena is de betere oplossing, de manager kan U in het restaurant precies vertellen waar U het best opstapt. Voor Suikerrui is dat groenplaats en in Amadeus Antwerpen 1 zou dat kunnen met lijn 4 en overstap op Meir naar lijnen richting sportpaleis.
Antwerpen
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Begin jaren 90 gaven de huidige eigenaars opdracht tot de wederopbouw. Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern.
brussels airport train
De 10 beste romantische restaurants in Antwerpen.
Populaire keukens in Antwerpen. Café restaurants in Antwerpen. Frans restaurants in Antwerpen. Glutenvrije restaurants in Antwerpen. Italiaans restaurants in Antwerpen. Japans restaurants in Antwerpen. Mediterraan restaurants in Antwerpen. Pizzeria restaurants in Antwerpen. Veganistische restaurants in Antwerpen. Vegetarische restaurants in Antwerpen.
lekdetectie
Restaurant Huis De Colvenier Restaurant Antwerpen.
Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant. Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten. Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze. 4 luxe appartementen. Patrick Van Herck, Chef-kok.
De lekkerste adresjes van Antwerpen Reizen HLN.
Praktisch: Oudesteenweg 115, 2060 Antwerpen, BallyWood Take Away, 03/227 47 08. Zaowang heeft twee restaurants in Antwerpen. Eén in het stadscentrum waar de sfeer Oosters en intiem is, en één op het Zuid dat lichter en kunstzinniger is. Op het Zuid kan je ook terecht voor heerlijke take-away.
De Godevaart Antwerpen.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 32 3 231 89 94 info@degodevaart.be. Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Gezellig restaurant in Antwerpen.
Echt geen specialiteiten? Hier in Antwerpen zijn zeer goede oosterse restaurants. Voor gewone schotels: als ge nog niet in de pelgrom geweest zijt zou ik hier eens gaan tafelen, supergezellig in een keldergewelf met kaarslicht. Luck is what happens when preparation meets opportunity.
Ciro's! Official website.
Ciros is sinds generaties een begrip in Antwerpen. Ex Rode Duivel Albert De Herdt nam in 1962 Café Ciros over en herdoopte het tot Restaurant Ciros en serveerde sindsdien een eerlijke Burgerkeuken zonder franjes, in het meest Antwerpse restaurant van Antwerpen.
EAT IN ANTWERP-Sint-Andrieskwartier: leuke, gezellige, restaurant, restaurants, bistro, in, sint, andries, antwerpen.
Home / Wijken / Sint-Andrieskwartier. Park Spoor Noord. Ring rond Antwerpen. In deze gezellige volksbuurt kan u talloze leuke restaurants ontdekken. Kom lekker eten in een gezellig restaurant of authentieke bistro. Als u in Antwerpen bent is een bezoekje aan Sint-Andries een absolute must!

Contacteer ons