Meer resultaten voor gemeente brussel

gemeente brussel
Luchthaven Oostende snel van uit Maasmechelen, Leuven, Bertem, Brussel, Zaventem.
U moet naar de luchthaven Zaventem, Charleroi, Paris CDG, Amsterdam Schiphol? Heeft U een trein vanuit Brussel Zuid, Brussel Noord, Antwerpen centraal of een ander treinstation? Als U zich in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg of West-Vlaanderen bevindt, komen wij U graag ophalen en brengen U veilig naar uw bestemming!
Gemeentebelasting www.woneninbrussel.be.
Of surf naar de website van de gemeente zelf en vul in de zoekbalk belastingen in of ga op zoek naar de gemeentereglementen. Opgroeien in Brussel. Onderwijs in Brussel. Sport in Brussel. Een initiatief van de. Wonen in Brussel. 0800 20 400.
brussels charleroi
De leukste gemeente BRUZZ.
Stem op de gemeente die volgens jou zonder enige twijfel op de eerste plaats komt. Natuurlijk zijn we ook benieuwd waarom die gemeente daar hoort. In oktober maken we dan de winnaar bekend en geeft BRUZZ met veel plezier een groot feest in de LEUKSTE GEMEENTE van Brussel.
pizza mobiel
Brussel stad Wikipedia.
De gemeente telt ongeveer 180.000 inwoners, waarvan ongeveer een derde in de historische Vijfhoek woont, ongeveer de helft in de deelgemeentes Laken, Neder-over-Heembeek en Haren, en de rest in de buurten rond de Louizalaan, het Ter Kamerenbos en in de Europese wijk, waarvan het grootste gedeelte ook bij de gemeente hoort. De gemeente Brussel is naar het inwoneraantal de op vier na grootste gemeente in België.
simulatie lening
Stad Brussel.
Bezoekers van het Smurfenavontuur op het Heizelplateau Brussels Expo kunnen deze zomer van gratis shuttlebussen Free Shopping Bus gebruikmaken om hun uitstap in Brussel te verlengen met een bezoekje in een winkelstraat in het centrum of aan de Zuidfoor. Pimp My Street 2 Spoormakersstraat.
Bloemisten die bezorgen in de gemeente Brussel Regiobloemist.be.
Selecteer een plaats. We hebben 22 bloemisten geselecteerd die bloemen bezorgen in de gemeente Brussel. Bestel via deze bloemist. Botanica, l'artisan' fleuriste. Rue Edith Cavell 147 A, B-1180, Brussel. Bonjour Goedag Hello BOTANICA, l'Artisan' Fleuriste existe depuis maintenant presque 15 ans.
Gemeente Elsene.
Openingsuren, toegang en contact. 32 02 515 61 11. Fax 32 02 515 61 59. Openingsuren van de diensten Bevolking. Vandaag: van 8u tot 13u. Toegang en contact. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Gemeente Elsene Elsensesteenweg 168 1050 Brussel.
Lijst van gemeenten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Wikipedia.
Met een oppervlakte van 326, km en een inwonertal van 178.552 inwoners is Brussel-stad zowel de grootste als de meest bevolkte gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Koekelberg is met 21.638 inwoners het minst bevolkt. Sint-Joost-ten-Node is met een oppervlakte van 11, km de kleinste gemeente maar heeft met 24.911 inwoners per km de grootste bevolkingsdichtheid van de 19 gemeenten.
Kadaster van de gemeente Brussel.
Onthaal Gemeenten Brussel Kadaster. Bd du Jardin Botanique 50 bte 3962 1000 Bruxelles. Tel 0257 719 60. Fax 0257 961 25. Boulevard du Jardin Botanique 50 Boîte 396 1000 Bruxelles. Tel 0257 552 20 9 h 00 à 12 h 00. Openingsuren Permanence de 9h à 12h et sur rendez-vous de 12h à 17h. Kijk eerst hier bij welk kantoor u terecht kan met uw vraag. Wat kan u verkrijgen bij het kadaster? Een uittreksel uit de kadastrale legger bevat.: De aard van het goed. appartement, villa, kantoor. Het bouwjaar van het onroerend goed. Het kadastraal inkomen. Een lijst van alle eigenaars van onroerende goederen binnen een straal van 50 m rond uw eigendom. Wenst u meer informatie over het kadaster? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina. Contacteer de dienst stedenbouw van uw gemeente voor volgende informatie.:
Gemeente Brussel-Stad Raad Van Brusselaars Van Buitenlandse Herkomst De sociale kaart.
Gemeente Brussel-Stad Raad Van Brusselaars Van Buitenlandse Herkomst. Op kaart tonen. 02 511 34 37. Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. ma di wo do vr za zo. Politieke ruimte waar de interculturele dialoog via permanent overleg wordt bevorderd.: adviesraad: geeft advies aan Brussel-Stad omtrent de integratie van inwoners van vreemde origine. coördinatie van en ontmoeting met de verschillende verenigingen die in Brussel-Stad actief zijn. sociale permanentie: begeleiding en sociale opvolging van problemen met administratieve procedures verblijf, burgerlijke stand, werkvergunning, huisvesting, enz. de slaagkansen op school verhogen door het bijscholen van de onderwijstaal Frans of Nederlands in de vorm van ludieke activiteiten en zodoende de zelfwaardering van de kinderen te verhogen 6 tot 12 jaar. activiteiten organiseren in de wijken om de ontmoeting tussen de Brusselse diversiteit bevorderen. Dienst die een beroep doet op sociaal tolkdiensten. Brussel Centrum, Brussel Haren, Brussel Laken, Brussel Neder-Over-Heembeek.

Contacteer ons