Resultaten voor vegetarisch restaurant brussel

vegetarisch restaurant brussel
Waar vegetarisch eten? BrusselBlogt.
Elk zichzelf respecterend restaurant serveert wel een of meerdere vegetarische schotels. Of je trekt naar Elsene, het vegetarisch paradijs met wel 5 vegetarische restos La Saga, LElément Terre, Dolma, La Tsampa, Shanti. EVA vzw, Ethisch Vegetarisch Alternatief, werkt deze zomer aan een papieren veggie-gids voor Brussel.
kassa software
De 10 beste vegetarische restaurants in Brussel TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste vegetarische restaurants in Brussel, België. Restaurants in Brussel. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Vegetarische restaurants in Brussel. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
mazouttank
De favoriete vegetarische restaurants van De Standaard De Standaard.
Kartuizersstraat 66, 1000 Brussel, www.bioshop.be/winkels/brusse l. Bistro Bar Bik, tegenover de Koninklijke Vlaamse Schouwburg, is geen exclusief vegetarisch restaurant en het is wel opgenomen in de Bib Gourmand. Maar het restaurant, dat mediterrane bereidingen met gerechten uit de wereldkeuken combineert, laat in tegenstelling tot heel wat andere restaurants in de hoofdstad hun vegetarische klanten toch genoeg keuze.
FIETSLEASE
5 vegetarische en vegan hotspots in Brussel Chase.be.
Nadat bijna 20 jaren geleden de allereerste Greenway in Gent opende, daarna Antwerpen en Leuven aandeed is nu ook Brussel aan de beurt. In tegenstelling tot z'n' tegenhangers, is de Brusselse kiosk vrij klein maar dit maakt het geheel extra gezellig. Greenway is haast een stukje vegetarisch fastfood heaven: je kan er terecht voor een flinke portie junkfood waar je je niet zo schuldig om hoeft te voelen.
Vegetarische restaurants in Brussel Brusselslife.
Dat is bijvoorbeeld het geval in de meeste Libanese restaurants in Brussel. O Liban biedt alle vegetarische Libanese specialiteiten waar iedereen weg van is: Manakich met schapenkaas, humus, tabouleh, moussaka Maar u vindt er ook kip en lamsbrochettes en andere grillades. Het menu van restaurant Mi-figue Mi-raisin gaat ook wat verder dan vegetarisch met naast de kaart ook bereidingen zonder gluten en lactose voor wie hier intolerant voor is.
Dit zijn de beste vegan restaurants van Brussel ELLE.be.
Oficina is nieuw in de Dansaertwijk sinds augustus, hier kan je de vergeten groenten herontdekken. Ook lelijke of misvormde groenten komen aan bod, hiervoor werkt het restaurant maximaal samen met lokale kwekers. Wat de kaart betreft is ongeveer de helft van het aanbod vegetarisch, de andere valt onder de categorie soul food. Deze keuken komt oorspronkelijk uit het zuiden van de VS en is meestal gebaseerd op rijst, maïs, rapen en kool. De kaart is eenvoudig maar zeer origineel. Ook het eenvoudige vintage interieur draagt bij aan de ervaring. Adres: Rue dAlost 16, 1000 Brussel.
Dagen Zonder Vlees: 85 adressen om lekker vegetarisch te eten Culinair Knack Weekend.be.
Funky Jungle v Mechelen Budgetvriendelijk vegetarisch restaurant en cocktailbar aan de Sint-Romboutstoren. De Krewelligen Bidet v Mechelen Vegetarische snackbar waar biofrietjes worden vergezeld door huisgemaakt lekkers zoals vöner kebab, bidet burgers, veggie vol-au-vent, goulash., Brussel en Vlaams-Brabant. Mykene Leuven Klassieke brasserie waar ze ook originele vegan en veggie gerechten op de kaart hebben staan.
16 fijne restauranttips om Dagen zonder vlees met succes door te komen goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
De Gastvrijheid, Leopoldsburg. Goesting in meer? Zoek op www.goestingmagazine.be op vegetarisch en je krijgt een mooi overzicht van adressen waar vegetariërs welkom zijn. Ook op vegatopia.com en op evavzww.be vind je heel wat smakelijke suggesties. McDonald's' gaat experimenteren met bioburger McB.

Contacteer ons