Resultaten voor restaurant grimbergen

restaurant grimbergen
Restaurants Grimbergen goudengids.be.
10 TAO JANTING. Onze-Lieve-Vrouwstraat 24, 1850 Grimbergen. 11 In de Kroon. Kerkplein 6, 1850 Grimbergen. 12 t Wit Paard. Kerkeblokstraat 5, 1850 Grimbergen. Diet in the Box. Vilvoordsesteenweg 145, 1850 Grimbergen. 14 s Gravenmolen. s Gravenmolenstraat 70, 1850 Grimbergen. Restaurant met terras.
boxspring ikea
IN DE KROON GRIMBERGEN Eetstaminee met karakter.
Straffe kost in een uniek pand. In de Kroon is een beschermd monument dat reeds dateert uit de eerste helft van de 15e eeuw. Het pand, dat werkelijk geschiedenis ademt, is gesitueerd in de middeleeuwse dorpskern van Grimbergen tegenover de basiliek en de abdij.
dierenvoeding
Lammekeshoeve.
Wij doen dit graag samen met u en stellen op basis van uw wensen, een menu op maat voor. Daarvoor kan u ons een email sturen op info@lammekeshoeve.be of ons telefonisch contacteren en vragen naar Ken of Kevin Vleminckx. LAMMEKESHOEVE Veldkantstraat 100 1850 Grimbergen T 02 270 92 76 F 02 269 27 94 info@lammekeshoeve.be Gesloten op woensdag.
backlinks
Salons de Romree al 25 jaar feesten en evenementen.
Geniet samen met uw genodigden van onze verzorgde gastronomie die door attente kelners met de grootste zorg worden opgediend. Bekijkt u zeker en vast ook de mogelijkheden bij Hof ter Musschen. Salons de Romree. B 1850 Grimbergen Belgi√ę work pref.
leemans krediet
resto puller.
Na 17 jaar uit Grimbergen te zijn weggeweest was het wel een aanpassing, vertelt hij. Vooral" omdat ik de meeste tijd in het buitenland heb verbleven waar ik vele culinaire ervaringen heb opgedaan.Mijn loopbaan was een combinatie tussen Europees manager in de petrochemie en de uitbating van een taverne restaurant gedurende 10 jaar.
Michelin Restaurants Grimbergen: Gids van de beste restaurants van Grimbergen.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Grimbergen. Alle Michelin restaurants in Grimbergen: sterrenrestaurants in Grimbergen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Grimbergen.
De 10 beste restaurants in Grimbergen TripAdvisor.
Zoekopdracht beperken tot Grimbergen. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Grimbergen. Resultaten binnen 40 km van Grimbergen. Zoekopdracht beperken tot Grimbergen. Resto puller restaurant feestzaal. 1 van 15 Restaurants in Grimbergen. Frans Steakhouse Belgisch Vis en zeevruchten.
Tommenmolen Grimbergen Eten, Resto, Restaurant Goesting Vlaams-Brabant Brussel.
Ik fiets en wandel te weinig, dat is de enige mogelijke verklaring waarom ik nog niet in de Tommenmolen ben geweest sinds Christel De Breucker het begin 2011 overnam. Het restaurant-museumcafé ligt immers op de Maalbeekroute, die je met de fiets of te voet langs de mooiste plekjes van Grimbergen en omstreken leidt.
Home Tommenmolen.
Christel begon samen met haar echtgenoot, Benny Janssens in 1992 brasserie de Lammekeshoeve waarvan ze een groot succes maakten. Na 19 jaar haar hart en ziel in deze zaak te leggen, nam ze echter afscheid om aan een nieuwe uitdaging te beginnen.

Contacteer ons