Op zoek naar leuke restaurants antwerpen?

leuke restaurants antwerpen
Restaurant Minerva een klassieker in Antwerpen.
Restaurant Minerva, een klassieker tussen de Antwerpse restaurants. Wat langs de buitenkant een raadsel lijkt, blijkt aan de binnenkant heel onthutsend. Waar vroeger wagens werden hersteld, in een pand van 1926, staan nu gezellige tafeltjes waaraan men ook nog eens heerlijk kan lunchen of dineren. Het kader is warm en gezellig, doch het industriele karakter blijft behouden met vele herinneringen uit vervlogen tijden. restaurant minerva Die nostalgie uit zich in allerlei elementen zoals oude foto's, een oude werkbank, smeerput., Niet ver daarvandaan stonden de fabrieken van Minerva, toen de Rolls" Royce" uit die periode. Restaurant Minerva in Antwerpen is zeker uw bezoek waard.
Antwerpen
Welkom Brasserie Den Antigoon.
Hier kan je genieten van een gezellige sfeer, een stukje Antwerpen ontdekken en de typische Vlaamse keuken proeven. Gelegen op het bekende theaterplein De Vogelenmarkt en op loopafstand van de Meir is dit de ideale plek voor een lunch, een snelle hap vóór of na het theater of een break tijdens het shoppen, maar je kan hier ook terecht om uitgebreid te dineren.
kredieten samenvoegen
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Een genot 30/01/2018. 17 van 1.277 Restaurants in Antwerpen. Frans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Restaurant met een uitzicht 02/03/2018. Wat een leuke ervaring: 28/02/2018. 18 van 1.277 Restaurants in Antwerpen. Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties.
luchthavenvervoer stekene
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Ook biedt deze parking u GRATIS services aan die ideaal zijn voor uw uitstap aan Antwerpen, zoals het gratis uitlenen van een fiets, een paraplu of een draagtas. Nieuws en info. Abonneer u in op onze nieuwsbrief. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
Home De Pottekijker.
Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn. Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg.
Homepage Restaurant Velazquez.
RESERVEER EEN TAFEL. Op zoek naar een interessant culinair adresje in het centrum van Antwerpen? Schuif dan eens aan voor een lunch of diner in restaurant Velazquez aan de Steenhouwersvest 29, vlakbij de Vrijdagmarkt tussen de hippe Nationalestraat en Kloosterstraat.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Antwerpen nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
10 Robin De Raedt. Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Antwerpen. DM City gaat op zoek naar de Gouden Vork. 06-11-14, 06.00u Woord: Yves Desmet Beeld: Greetje Van Buggenhout Maité Thijssen. Het was weer een spannende strijd, deze vijfde editie van de Gouden Vork.
Felixpakhuis.
Ontdek onze groepsformules //. BOURLA SCHOUWBURG Broertje Bourla al bezocht? Kom lunchen in PIERRE of brunchen in de FOYER //. RESTO RESERVEER NU JE TAFEL IN HET RESTAURANT! EVENTS BESTEL TICKET ONLINE! NIEUWSBRIEF BLIJF OP DE HOOGTE! Join the Felix Family.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u à la carte kunt. genieten van gerechten uit.

Contacteer ons