Op zoek naar hippe restaurants antwerpen?

hippe restaurants antwerpen
Lux Restaurant Antwerpen.
Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest.
Antwerpen
Dit zijn de beste en leukste restaurants in Antwerpen.
De beste en leukste restaurants in Antwerpen. Heerlijk eten in een geweldige ambiance. Sushi, Dimsum en Teppanjaki. Alles is super vers en de borden zijn mooi opgemaakt. Daarnaast is het ook gewoon een mega coole tent. Ideaal als je met een groep chicks een weekendje in Antwerpen bent. Klik hier om te reserveren. Dit restaurant zit ook op de Luikstraat een paar deuren naast Umami. Eveneens een aanrader. Mooie tent met heerlijk Aziatisch eten, net een tikkeltje meer Thais. Klik hier voor de site. De echte sushi freak kan ook nog terecht bij Roji op de Oude Koornmarkt. Dit is een hip restaurant met waanzinnig lekkere sushi. Gezellig in het centrum en ideaal voor een romantic date. Reserveren doe je hier! Divin By Sepi. Een prachtig restaurant in de hippe wijk t Zuid.
geld lenen
Restaurants Black Smoke en The Jane gaan samenwerken Gazet van Antwerpen.
Restaurants Black Smoke en The Jane gaan samenwerken. 28/09/2017 om 1730: door ph. Black Smoke, het hippe restaurant van creatief brein Kasper Stuart, en The Jane van Sergio Herman gaan samenwerken. Het gaat om een eenmalige mix van de twee adressen, ter gelegenheid van één jaar Black Smoke.
taxi zaventem antwerpen
Restaurant Marcel.
Ken" je dat heerlijke gevoel na een geslaagde avond bij vrienden? Zo'n' perfecte avond waarop de sfeer., het gezelschap, het eten, de wijn. alles echt klopte? Als dat gevoel blijft nazinderen bij de gasten van Marcel., hebben wij ons werk goed gedaan."
lekdetectie
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Italiaans restaurants in Antwerpen. Japans restaurants in Antwerpen. Mediterraan restaurants in Antwerpen. Pizzeria restaurants in Antwerpen. Veganistische restaurants in Antwerpen. Vegetarische restaurants in Antwerpen. Vis en zeevruchten restaurants in Antwerpen. De beste Hamburgers in Antwerpen. De beste Garnaal in Antwerpen.
7 hippe en gezonde eetadressen in hartje Antwerpen Culinair KnackWeekend.be.
7 hippe en gezonde eetadressen in hartje Antwerpen. 26/03/15 om 1516: Bijgewerkt om 1647.: Bron: Knack Weekend. Op onze route: geen gastronomische restaurants maar wel de jongste hippe, gezonde en vooral bijzonder lekkere eet en drinkplekken. Culinair off road, in hartje Antwerpen.
23x Uit eten in Antwerpen: restaurant tips in Antwerpen WAT ZIJ ZEGT.
Uit eten in Antwerpen, hier zijn maar liefst 23 restaurants in Antwerpen waar dat prima kan! 23x Uit eten in Antwerpen. Antwerpen is de tweede stad van België en een populaire bestemming voor een dagje uit of weekendje weg. Niet gek, want naast een historisch centrum dat ondanks bombardementen in de Tweede Wereldoorlog nog volop geschiedenis uitademt, is de stad een bonte verzameling van goed gevulde winkelstraten, hippe cafés en musea in prachtige gebouwen.
Restaurant D'Offis' Antwerpen.
Vanaf 16 augustus gaan we van start met ons nieuw Lunch Café concept. Restaurant dO s is al jaren een populaire pleisterplaats op de Waalse Kaai in Antwerpen. Denk: een aantrekkelijk terras vooraan, en een volledig geopende voorgevel die uitnodigt tot tafelen in stijl.
EAT IN ANTWERP-Zuid: hippe, restaurant, restaurants, bistro, brasserie, vlaamse, waalse, kaai, eten, in, antwerpen, zuid.
Home / Wijken / Zuid. Park Spoor Noord. Ring rond Antwerpen. De talrijke hippe restaurants maken van Antwerpen Zuid een culinaire trekpleister. Ontdek uw favoriete restaurant, bistro of brasserie rond het museum of aan de bruisende Vlaamse of Waalse Kaai.

Contacteer ons