Zoeken naar restaurant brecht

restaurant brecht
Two4One Restaurant zoeken.
Ps: Google Chrome browser is een aanrader die je gratis kan downloaden via: http//www.google.com/chrome/hlnl.: Restaurants in Brecht. Ontdek 29 restaurants in Brecht en omgeving waar u met korting tot 50% kan gaan dineren. Eet in 175 restaurants met een korting tot wel 50%! Kies een restaurant en type promotie van uw smaak.
bedrijfsfilm
Restaurant Torsk in Brecht is een gemoedelijk restaurant met een seizoensgebonden keuken. Bekend om Bourgognewijnen.
De wijnkaart is een reflectie van deze voorkeur, want naast de reguliere wijnkaart zijn er meer dan 500 referenties uit de Bourgogne. Het bewijs dat ze de regio goed kent: Annick" Aters van het restaurant Torsk in Brecht heeft de Prix le Montrachet voor professionele sommeliers gewonnen.
horeca kassasysteem
Brasserie de Schandpaal.
de schandpaal is gelegen in het hartje van Brecht, op het gemeenteplein. U bent van harte welkom voor een drankje, een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd. U kan ook genieten van ons prachtig tuinterras, ook de kids kunnen zich uitleven in onze speeltuin.
lease fiets
Welkom.
In de brouwerswereld spreekt men over Cuvee de l'Hermitage' ter aanduiding van een zeer hoogstaand bier van hoge gisting op vat gerijpt. In Brecht spreekt men van de cuvee-hoeve" waarmee men ons restaurant bedoelt. Hier rijpt sinds de aanvang: de service, de attenties aan onze klanten en de kwaliteit van onze keuken.
Curator wil restaurant De Goeien Tijd zo snel mogelijk open Brecht Gazet van Antwerpen.
Brecht Voorlopig kan er niet meer getafeld worden in restaurant De Goeien Tijd aan de Vaartdijk. Donderdag konden leveranciers er hun materiaal dat ze verhuurden, terug komen ophalen. De rechtbank van koophandel heeft Trapke Op BVBA op 12 januari failliet verklaard.
De Statie Gemeente Brecht.
Sinds 23 oktober 1997 werd het voormalig gebouw van de Tramstatie opgenomen in de lijst van de beschermde monumenten. De vroegere Statie is nu omgebouwd tot een hotel en restaurant. Fietsen en wandelen. Wandelbrochure Brecht: Dorpswandeling. Dienst voor vrije tijd. Gemeenteplaats 1, 2960 Brecht.
De Statie Brecht Restaurant.
Het restaurant zelf, gelegen in de vroegere stationshal, ontvangt u in een uniek kader. De kristallen kroonluchters benadrukken de eigenzinnige inrichting. De bediening is hartelijk en attent. U wil de avond alvast beginnen met een aperitief terwijl u op uw afspraak wacht? Neem plaats aan onze bar De Wildeman. 2018 De Statie Brecht.
De Kolonie Taverne Restaurant.
In de zomer is het dan weer heerlijk vertoeven op het prachtige terras, terwijl uw kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven in de erg ruime speeltuin U merkt het meteen, hier wordt groot en klein telkens weer op en top verwend!
Restaurants Brecht goudengids.be.
227 resultaten voor restaurants Brecht. 1 De Nieuwe Tijd. Vaartdijk 16, 2960 Brecht. Vaartdijk 16, 2960 Brecht. 3 CUVEE HOEVE. Vaartdijk 4, 2960 Brecht. 4 De Statie Brecht. Venusstraat 20, 2960 Brecht. Diet in the Box. 5 Donkers Els. Vaartstraat 23, 2960 Brecht.

Contacteer ons