Op zoek naar restaurant brecht?

restaurant brecht
Home.
Welkom op de website van Frituur Eethuis De Linden in Brecht. Wij zijn een kleinschallig familiebedrijf waar aandacht voor de klant, kwaliteit van onze producten en een scherpe prijs centraal staan. Zo komt al ons rundsvlees van lokale boeren, onze lamsracks vers uit Ierland, wordt onze zalm gekweekt in Denemarken en werken wij graag met Belgische groenten en fruit!
lening zonder bank
Molenhof Brecht.
Wij brengen ook ganse menu's' en buffetten aan huis of u komt alles bij ons ophalen. Wil u graag meer informatie? Of wenst u een afspraak te maken? Stuur ons vrijblijvend een email of bel ons op! Molenstraat 24b, 2960 Brecht.
zaventem aeroport
Welkom.
In de brouwerswereld spreekt men over Cuvee de l'Hermitage' ter aanduiding van een zeer hoogstaand bier van hoge gisting op vat gerijpt. In Brecht spreekt men van de cuvee-hoeve" waarmee men ons restaurant bedoelt. Hier rijpt sinds de aanvang: de service, de attenties aan onze klanten en de kwaliteit van onze keuken.
moderator
Restaurants Brecht goudengids.be.
227 resultaten voor restaurants Brecht. 1 De Nieuwe Tijd. Vaartdijk 16, 2960 Brecht. Vaartdijk 16, 2960 Brecht. 3 CUVEE HOEVE. Vaartdijk 4, 2960 Brecht. 4 De Statie Brecht. Venusstraat 20, 2960 Brecht. Diet in the Box. 5 Donkers Els. Vaartstraat 23, 2960 Brecht.
lekdetectie
Restaurant en BB De Steenen Molen in Brecht.
Of het nu voor zaken is of voor een feest, wij hebben de troeven in huis om daar een succes van te maken. Zo beschikken we naast de het restaurant en terras ook over een gezellig zaaltje op de eerste verdieping.
De Statie Gemeente Brecht.
Sinds 23 oktober 1997 werd het voormalig gebouw van de Tramstatie opgenomen in de lijst van de beschermde monumenten. De vroegere Statie is nu omgebouwd tot een hotel en restaurant. Fietsen en wandelen. Wandelbrochure Brecht: Dorpswandeling. Dienst voor vrije tijd. Gemeenteplaats 1, 2960 Brecht.
Michelin Restaurants Brecht: Gids van de beste restaurants van Brecht.
Route via deze plaats. Restaurants Michelin Brecht. Alle Michelin restaurants in Brecht: sterrenrestaurants in Brecht en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Brecht.
Alle restaurants in Brecht.
2.2 Km van centrum Brecht. restaurant, Belgisch, Frans. 4.7 Km van centrum Brecht. brasserie, restaurant, Belgisch, Frans. 730 m van centrum Brecht. 1.8 Km van centrum Brecht. 2.3 Km van centrum Brecht. t Zoet Moment. 2.6 Km van centrum Brecht.
DeKeysershoeve Brasserie Restaurant DeKeysershoeve Brasserie Restaurant.

Contacteer ons