Zoeken naar kindvriendelijk restaurant

kindvriendelijk restaurant
Home t Nonnebos.
Met grote trots kunnen we jullie meedelen dat we op 30 november uitgeroepen geweest zijn tot 3de meest kindvriendelijke. restaurant van België! De Horeca Awards worden ieder jaar georganiseerd in België, Duitsland en Nederland, en zijn in feite de Oscars voor de Horeca.
immo antwerpen
Kindvriendelijk restaurant Mamyloe.
Nieuw op de website. De kok is er speciaal voor jullie in dit kindvriendelijke restaurant in of rondom Gorinchem. Ga ontspannen wat drinken en eten met de kids in een kindvriendelijk restaurant of een leuke theetuin. Eten of lunchen met kids Den Hout vlakbij Oosterhout.
pizza mobiel
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
De Sint-Jorishoeve is een beschermd monument omwille van zijn historische waarde, en sinds 2014 ook officieel erkend als kindvriendelijk restaurant. Daarbij mogen een speeltuin en een kindermenu natuurlijk niet ontbreken. Terwijl jij op het terras in de zon of in de schaduw aan het genieten bent van de voortreffelijke bourgondische keuken, zie je je kroost zandkastelen bouwen, schommelen en op speeltuigen klimmen.
restaurant met speeltuin limburg
Kindvriendelijke restaurants.
quick view De Watermolen. Monshofstraat 9 3950 Bocholt Meer info. quick view De Smokkelhoeve. Lafelterweg 1 3770 Vroenhoven Meer info. quick view Restaurant Rodeo. Hamonterweg 142 3910 Neerpelt Meer info. quick view t eeuwig Lempke. Maaseikerbaan 71 3960 Opitter Bree Meer info.
restaurant torhout
Kindvriendelijk restaurant in Voeren, Uit Met Kinderen BELGIE, over entree, openingstijden, route, prijs, restaurants, burger, frietjes, pannenkoek, voor kind, kids, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit,
Kindvriendelijk restaurant voor kinderen, tot 15 kilometer van Voeren. Restaurant de Pannekoekenmolen, Gulpen, 2 99 jaar Restaurant. Pannenkoekenhuis Midgetgolfbaan Sint Pietersberg, Maastricht, 4 99 jaar Restaurant/Actief. Kindvriendelijk restaurant voor kinderen, tussen 15 en 30 kilometer van Voeren. Witte Wereld, Landgraaf, 3 99 jaar Restaurant ca.
kindvriendelijke restaurants Onze tips KIDS EN TRIPS.
Of dit aan de met kleurplaten gedekte tafel, de leuke en recent vernieuwde speelkelder of de mooie tuin met speelpleintjes liegt, is moeilijk te zeggen. Wat we hier bovenal appreciëren is, het feit dat ze naast kindvriendelijk, ook gewoon een leuk en gezellig restaurant zien.
Kindvriendelijk restaurant in Kruibeke, Uit Met Kinderen BELGIE, over entree, openingstijden, route, prijs, restaurants, burger, frietjes, pannenkoek, voor kind, kids, opstap, uitgaan, uitstapje, erui
Cafe taverne De Stroopop, Halle Zoersel, 1 99 jaar Restaurant ca. Kindvriendelijk restaurant voor kinderen, tussen 30 en 45 kilometer van Kruibeke. Restaurant De Goeien Tijd, Brecht, 3 99 jaar Restaurant ca. Minigolf De Bosrust, Essen, 8 99 jaar Restaurant/Actief/Speeltuin ca.
Oud-stewardess heropent kindvriendelijk restaurant Sensunik. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Dit artikel is exclusief voor jou. Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis. Oud-stewardess heropent kindvriendelijk restaurant Sensunik: Ik hoop dat dit de zoete inval wordt. 30/10/2017 om 0300: door Johan Van Baelen. Zaakvoerster Sophie Raemdonck op het gelijkvloers van de zaak.
Kindvriendelijk restaurant tips en ideeën voor gezinnen.
Wij stellen 9 restaurants in België voor die erg familievriendelijk ingericht zijn. Ook geven we tips voor het restaurantbezoek met kinderen en leggen we uit, waarop je kunt letten bij de zoektocht naar een kindvriendelijk restaurant. Wat zorgt voor een kindvriendelijk restaurant?

Contacteer ons