Meer resultaten voor brussel winkelen

brussel winkelen
Winkels in Brussel voortaan elke dag open Style Nina HLN.
Vandaag" komen veel mensen die anders de weg naar Brussel niet vinden, zegt Lemesre. Vroeger" zetten de winkeliers zaterdagavond hun vuilnis buiten. Zondag was de Nieuwstraat dan een vuil niemandsland waar toeristen wegbleven." Toch is niet iedereen gelukkig met de zondagopeningen. Rond 11.30 uur, een half uur voor de voorziene opening van de winkels in de Nieuwstraat, verzamelde een honderdtal leden van voornamelijk de christelijke bediendenvakbond LBC-NVK aan het Brusselse Muntplein. Het" is vandaag geen weer om te gaan winkelen, wel om actie te voeren, klonk het strijdvaardig.
business events brussels
Shoppen in Brussel: de leukste winkels.
Plan een stedentrip. Shoppen in Brussel: de leukste winkels. Misschien schiet Brussel je niet meteen als bestemming te binnen als je aan een stedentrip denkt waar je kan winkelen tot je erbij neervalt. Brussel heeft geweldige winkels, voor elk budget.
Lening berekenen
Winkelen en shoppen in Brussel Brussel Take-A-Trip.
Winkelen en shoppen in Brussel. Winkelfanaten zijn in Brussel op de juiste plaats. Of je nu graag winkelt in de grote winkelketens of op zoek bent naar unieke designerstukken, je vindt het in Brussel allemaal. De bekendste winkelstraat is ongetwijfeld de Nieuwstraat.
Ede
Shopping en winkels Stad Brussel.
De winkels in het centrum van Brussel Vijfhoek mogen ook elke zondag open zijn. Veel zaken grepen deze kans al aan: de grote ketens in de Nieuwstraat en de boetieks van de Marollen, de Zavel en de Grote Markt. In de bovenstad en de Sint-Jakobs en Dansaertwijk nemen steeds meer winkels deel aan het project.:
lekdetectie
Winkelen in Brussel, van chocolade tot mode.
Winkelen in Brussel, van chocolade tot mode. Elke wijk in Brussel heeft zijn eigen stijl en bijbehorende winkels. Stel in Brussel een bijzondere outfit samen: combineer bijvoorbeeld een luxe kledingstuk van de Waterloolaan met iets moderns van de Antoine Dansaertstraat.
Winkels Brabantstraat mogelijk ook zondag open Brussel Regio HLN.
Amaury Michaux Een gezinnetje op bezoek in de Brabantstraat. Brussel De gemeente Schaarbeek wil dat de Brabantstraat erkend wordt als toeristische zone. Daardoor zouden de 287 handelszaken die de straat telt zeven dagen op zeven open mogen zijn. De gemeente heeft daarvoor de goedkeuring nodig van het gewest en de federale overheid.
De 5 beste winkelcentra in Brussel TripAdvisor.
BB's' in Brussel. Vluchten naar Brussel. Restaurants in Brussel. Wat te doen in Brussel. Foto's' van Brussel. Kaart van Brussel. Alle Brussel hotels. Hoteldeals voor Brussel. Lastminutehotels in Brussel. Zakenhotels in Brussel. De beste familiehotels in Brussel. Eco-hotels in Brussel.
Brussel special: 10 adresjes in het nieuwe shopping district Docks ELLE.be.
van 27 tot 29 oktober: Docks is music. van 31 oktober tot 5 november: Docks is kids. Adres: Lambermontlaan 1, 1000 Brussel. stagiaire Isabelle Leempoels. ELLE Fashion Brussel special: 10 adresjes in het nieuwe shopping district Docks. Tags: Brussel, Shoppen, Winkelen, Docks bruxsel.
Shopping in Brussel Visit Brussels.
Help ons om informatie nog meer op bezoekers af te stemmen en om nog meer gastvrijheid tentoon te spreiden door beoordelingen en opmerkingen door te geven. Vul daarom alstublieft deze vragenlijst in dit neemt slechts enkele minuten in beslag en win misschien een weekend voor twee in Brussel!

Contacteer ons