Resultaten voor restaurant brussel centrum

restaurant brussel centrum
7 nieuwe restaurantjes in Brussel die je zeker moet uitproberen!
Duurzaam en ecovriendelijk: Le Local. Op vlak van ecologie en ethiek stellen we ons steeds meer vragen over wat er allemaal gebeurt in de in de keuken van een restaurant. Le Local in Brussel is de perfecte locatie voor wie zich te goed wil doen aan lekker eten, en tegelijkertijd ook wil goed doen voor lokale producenten en de planeet.
brussel
De 10 beste restaurants in Brussel TripAdvisor.
Prima restaurant 30/07/2017. Reserveer een tafel. Osteria Enoteca Nuovo Rosso. 26 van 3.236 Restaurants in Brussel. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Heerlijke pasta gerechten met pass 20/09/2017. 27 van 3.236 Restaurants in Brussel. 3 van 178 Restaurants in Ixelles. Frans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Zondermeer een aanrader 27/09/2017. Tafels die morgen beschikbaar zijn. Andere tijden bekijken. 28 van 3.236 Restaurants in Brussel. Europees Belgisch Café Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties Veganistische opties. Top ontbijt plek 20/05/2018. Topadresje in centrum Brussel, ide 03/03/2018.
brussel
Restaurants in Brussel met een de Bib Gourmand Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Brussel met een de Bib Gourmand. Alle Restaurants in Brussel met een de Bib Gourmand. Uit eten in Brussel? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
janssen kassasystemen
The Restaurant by Pierre Balthazar Dining in Brussels.
WITH A RICH MULTICULTURAL BACKGROUND, PIERRE BALTHAZAR INVITES. HIS GUESTS TO OPEN UP TO A NEW DIMENSION OF SHARING AROUND THE TABLE. 14/20 The Restaurant 2015 Boulevard de Waterloo 38, 1000 Brussels Tel: 32 2 504 13 33 Opening hours Parking at The Hotel.
De 10 beste Hip restaurants in Brussel TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Brussel /. De 10 beste Hip restaurants in Brussel. De beste Hip restaurants in Brussel. 137 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Resto Henri Vlaamsesteenweg 113 1000 Brussel.
Terrassen en tuinen van Brusselse restaurants Brusselslife.
Stap in het centrum van Brussel het portaal van het Sint-Goriksplein 21 binnen om het terras van restaurant Tiramisu Da Piero te ontdekken, op enkele meters van een oude arm van de Zenne. In het centrum van Brussel, in de Alexianenstraat, beschikken Bleu De Toi en Vert de Gris over romantische terrassen.
Alle artikels over restaurant" in Brussel" KnackWeekend.be.
De mythische Taverne du Passage bevindt zich in de prachtige Koninginnegalerij in centrum Brussel. Het uit 1929 daterende café-restaurant is een levend anachronisme. Zowel jonge als oude mensen voelen zich aangetrokken door het art-decodecor en de sfeer van vroeger. Op bezoek bij Les Brasseries Georges, s lands grootste oesterrestaurant. Nieuw gastronomisch restaurant in Brussel.
De lekkerste adresjes van Brussel Nieuws HLN.
Scheltema is een onverwoestbare klassieker in het Brusselse restaurantwezen. Gelegen in het Ilôt Sacré, het hart van het historische centrum. Deze authentieke brasserie in Parijse stijl levert een constante kwaliteit af en staat vooral bekend voor zijn uitmuntende visgerechten. De obers in uniform zorgen voor een onberispelijke service met een kwinkslag. Voor wie houdt van de echte Brusselse sfeer van weleer. Praktisch: Dominikanenstraat 7, 1000 Brussel 02/512.20.84 Scheltema. Lunch 12 tot 15 u. en diner 18.30 tot 23.30 u. alle dagen, behalve zondag. Vrijdag en zaterdag tot 0.30 u. Een restaurant met een wat aangebrande naam, het kan niet anders of hier is de pizzahoutoven de ster van de zaak.

Contacteer ons