Op zoek naar restaurant brussel centrum?

restaurant brussel centrum
Traditionele restaurants in centrum Brussel zitten in slecht. Brussel Het Nieuwsblad.
Toch valt het op dat de laatste maanden meer en meer traditionele restaurants in het historisch centrum van Brussel in moeilijk vaarwater zitten. Dat heeft drie redenen, zegt Marc Van Muylders van Horeca Brussel. De aanslagen zitten daar nog altijd voor iets tussen.
brussel
Terrassen en tuinen van Brusselse restaurants Brusselslife.
Vele restaurantgevels verbergen onverwachte binnentuintjes waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer. Stap in het centrum van Brussel het portaal van het Sint-Goriksplein 21 binnen om het terras van restaurant Tiramisu Da Piero te ontdekken, op enkele meters van een oude arm van de Zenne.
brussel
STROFILIA / Restaurant.
3 main rooms, from 40 to 80 guests each. Restaurant Cellar Bar. STROFILIA RESTAURANT Events / NEWS. Strofilia RESTAURANT MENU. NEW MENU 2018. Strofilia Restaurant PHOTO GALLERY. Strofilia Restaurant Social Media. LUN-VEN / MAA-VRI / MON-FRI: 12h-1430: 19h-23h. Samedi / Zaterdag / Saturday: 19h-23h.
Bedrijfsfiets
Alle restaurants in Brussel.
160 m van centrum Brussel. 170 m van centrum Brussel. restaurant, Belgisch, Frans. 180 m van centrum Brussel. gastronomisch, restaurant, Frans. 180 m van centrum Brussel. eetcafé, restaurant, Belgisch. 180 m van centrum Brussel. restaurant, Belgisch, Frans. Grote Markt, 2-3.
Belga Queen Brussel Restaurant Brasserie Club, by Antoine Pinto.
Naast al dat comfort is er ook veel aandacht besteed aan een exclusieve drankenselectie en een ruime keuze aan sigaren. In de indrukwekkende humidor pronken enkel de beste Havana's. Vrijdag en Zaterdag Resident DJ @ 10pm. De CLUB is geopend van maandag tot zaterdag vanaf 19u. Boy George Party June 2013. 10 jaar Belga Queen Brussel.
BOCCONI Italiaans Restaurant Brussel Centrum.
Daarnaast kan je kiezen uit een fijne en uitgebreide selectie van 100% Italiaanse wijnen, wat je van een restaurant als dit verwacht. Het is haast onmogelijk om deze plaats niet leuk te vinden. Of het nu voor een romantisch diner is of voor een zakendiner, de BoCConi is een goede compromis waar de prijs/kwaliteit verhouding correct is en waarvoor qua bediening en omkadering geen gelijkwaardig alternatief in het centrum van Brussel te vinden is!
7 nieuwe restaurantjes in Brussel die je zeker moet uitproberen!
Duurzaam en ecovriendelijk: Le Local. Op vlak van ecologie en ethiek stellen we ons steeds meer vragen over wat er allemaal gebeurt in de in de keuken van een restaurant. Le Local in Brussel is de perfecte locatie voor wie zich te goed wil doen aan lekker eten, en tegelijkertijd ook wil goed doen voor lokale producenten en de planeet.
De 10 beste restaurants in Brussel TripAdvisor.
The Lobster House. 15 van 3.226 Restaurants in Brussel. Belgisch Vis en zeevruchten Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. super, geweldig restaurant, top 05/05/2018. La table de mus. 16 van 3.226 Restaurants in Brussel. Frans Europees Glutenvrije opties.
Restaurant KABUKI à Bruxelles Cuisine japonaise de qualité.
Restaurant KABUKI à Bruxelles. Cuisine japonaise de qualité. Le cur de la tradition gastronomique nipponne! Depuis plus de 30 ans, le restaurant KABUKI, situé à Bruxelles, vous accueille en toute convivialité et vous propose un large éventail de spécialités japonaises.

Contacteer ons