Meer resultaten voor restaurant brussel centrum

restaurant brussel centrum
De 10 beste restaurants in de buurt van Grote Markt Brussel.
Restaurants in de buurt van Grote Markt Brussel. Restaurants in de buurt van Grote Markt Brussel. Brussels Main Square, Brussel 1000, België. Lees beoordelingen van Grote Markt Brussel. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 466 van 3.142 restaurants in Brussel.
brussel
De 10 beste restaurants in Brussel TripAdvisor.
Le Wine Bar des Marolles. 4 van 3.214 Restaurants in Brussel. Frans Belgisch Europees Pub-restaurant Geschikt voor vegetariërs. heerlijk lunchen op zondagmiddag 10/04/2018. Heerlijk restaurant 26/01/2018. 5 van 3.214 Restaurants in Brussel. Frans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties.
brussel
Resto Henri Vlaamsesteenweg 113 1000 Brussel.
luchthavenvervoer antwerpen schiphol
De beste Brusselse restaurants volgens GaultMillau BRUZZ.
Zo werd Karen Torosyan van Bozar Brasserie Ambachtelijk Kok van het Jaar en de nieuwste Jonge Chef van het Jaar voor Brussel werd Mélanie Englebin, van restaurant Cécila. Maar ook heel wat andere Brusselse restaurants mogen zich met een score van minstens 16 op 20 culinaire walhalla's' noemen.
lekdetectie
De 10 beste Hip restaurants in Brussel TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Brussel /. De 10 beste Hip restaurants in Brussel. De beste Hip restaurants in Brussel. 138 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Terrassen en tuinen van Brusselse restaurants Brusselslife.
Stap in het centrum van Brussel het portaal van het Sint-Goriksplein 21 binnen om het terras van restaurant Tiramisu Da Piero te ontdekken, op enkele meters van een oude arm van de Zenne. In het centrum van Brussel, in de Alexianenstraat, beschikken Bleu De Toi en Vert de Gris over romantische terrassen.
BOCCONI Italiaans Restaurant Brussel Centrum.
Daarnaast kan je kiezen uit een fijne en uitgebreide selectie van 100% Italiaanse wijnen, wat je van een restaurant als dit verwacht. Het is haast onmogelijk om deze plaats niet leuk te vinden. Of het nu voor een romantisch diner is of voor een zakendiner, de BoCConi is een goede compromis waar de prijs/kwaliteit verhouding correct is en waarvoor qua bediening en omkadering geen gelijkwaardig alternatief in het centrum van Brussel te vinden is!
Lekker eten Région bruxelloise Brussels Gewest.
Er zijn verschillende gespecialiseerde sites waar u het geknipte restaurant voor uw smaakpapillen en portemonnee vindt. U kunt zoeken per gemeente, het soort restaurant, de prijsklasse, met of zonder tuin en nog veel meer. U vindt er een kleine beschrijving en fotos van de restaurants en eventuele commentaren van klanten. Internationale keuken ter plekke. Brussel is op en top internationaal. Er wonen niet minder dan 175 verschillende nationaliteiten in het Brussels Gewest. Dus als u graag eens iets anders eet dan kan dat zonder probleem in een van de internationale restaurants: Ethiopisch, Slavisch of liever Latijns-Amerikaans? Voor de Mediterrane keuken kunt u terecht in de Spaanse Portugese wijken rond het Zuidstation. Afrikaanse specialiteiten worden naar hartenlust geserveerd in de Congolese Matonge-wijk Elsene, metro Naamsepoort. Voor de echte sushi, sashimi en tempura bent u in de Japanse buurt bij de Vleurgatsesteenweg Elsene aan het juiste adres. Tegenover de Beurs in het centrum van Brussel vindt u een overvloed aan Aziatische restaurants in het Brusselse mini-Chinatown.
De lekkerste adresjes van Brussel Nieuws HLN.
Scheltema is een onverwoestbare klassieker in het Brusselse restaurantwezen. Gelegen in het Ilôt Sacré, het hart van het historische centrum. Deze authentieke brasserie in Parijse stijl levert een constante kwaliteit af en staat vooral bekend voor zijn uitmuntende visgerechten. De obers in uniform zorgen voor een onberispelijke service met een kwinkslag. Voor wie houdt van de echte Brusselse sfeer van weleer. Praktisch: Dominikanenstraat 7, 1000 Brussel 02/512.20.84 Scheltema. Lunch 12 tot 15 u. en diner 18.30 tot 23.30 u. alle dagen, behalve zondag. Vrijdag en zaterdag tot 0.30 u. Een restaurant met een wat aangebrande naam, het kan niet anders of hier is de pizzahoutoven de ster van de zaak.

Contacteer ons