Op zoek naar trendy restaurants antwerpen?

trendy restaurants antwerpen
Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Een poos geleden heeft een dynamisch duo er een trendy restaurant van gemaakt. reactie 02/07 Karine Superleuke avond gehad en lekker eten! Tot binnenkort x 4 reacties geef jouw reactie. Bordeauxstraat 7c 2000 Antwerpen Tel: 03/232.47.23. We nemen een bevriend koppel mee naar Fogos, er wordt verteld dat je hier à volonté vlees kunt proeven.Aangezien Koen een carnivoor is met grote C, is dit de ultieme test.Het is vrijdagavond en het. Ellis Gourmet Burger Amerikaans. Sint Aldegondiskaai 52-54 2000 Antwerpen Tel: 03/344.54.55. Restaurants waar de betere hamburgers worden geserveerd, zijn in opmars.
restaurant antwerpen
7 hippe en gezonde eetadressen in hartje Antwerpen Culinair KnackWeekend.be.
7 hippe en gezonde eetadressen in hartje Antwerpen. 26/03/15 om 1516: Bijgewerkt om 1647.: Bron: Knack Weekend. Op onze route: geen gastronomische restaurants maar wel de jongste hippe, gezonde en vooral bijzonder lekkere eet en drinkplekken. Culinair off road, in hartje Antwerpen.
leningen
In de Balans, een trendy en vooral lekker restaurant. Lekker Antwerpen.
Home Restaurants in Antwerpen In de Balans, een trendy en vooral lekker restaurant. In de Balans, een trendy en vooral lekker restaurant. juni 14, 2017 By Michel Comments are Off In de balans. De Kaasrui, vlakbij de Grote Markt in Antwerpen, heeft er een klasse-restaurant bij.
backlink
De 10 beste Trendy restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Trendy restaurants in Antwerpen. De beste Trendy restaurants in Antwerpen. 52 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
studentenjobs belgie
Umami.
Lux Restaurant Antwerpen.
Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest.
De Kaai Nightlife restaurant in Antwerpen.
Als de borden leeg zijn, het digestiefje gedronken en de tafels afgeruimd gaat alles aan de kant en word restaurant De Kaai een stijlvolle danstent met grote allures. Regelmatige themapartys en evenementen geven er dat vleugje extra aan en het stijlvole en trendy interieur is de kroon op het werk.
Mijn 14 hotspots in Antwerpen.
Hier worden alle gestorven leden van het Belgische koningshuis begraven. Een vreemde plaats misschien en ook niet in Antwerpen, maar als het me allemaal even teveel wordt, trek ik er heen op een zondagnamiddag en zie ik plots weer alles helder.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart.

Contacteer ons