Zoeken naar italiaans restaurant

italiaans restaurant
Restaurant L'anima' Genieten op z'n' Italiaans in Neerpelt Noord-Limburg.
16 jaar geleden verhuisden we met de hele familie naar België met als doel een" beter leven. Na een paar maanden werd dat doel bereikt, mijn vader opende zijn restaurant in Achel Noord-Limburg. Zijn droom kwam uit, samen koken met zijn zoon!
vertalen italiaans nederlands
Portobello Blankenberge Restaurant Sul Mare Take Away Trattoria Pizza en pasta.
De Smet De Naeyerlaan 68, 8370 Blankenberge. 050 68 50 68 enkel afhaaldienst. Open elke dag van 11u tot 14u30. en van 17u tot 20u30. portobello opent zijn deuren terug op 1 december op het adres De Smet De Naeyerlaan 68.
cursus italiaans
De 10 beste Italiaanse restaurants in Meise TripAdvisor.
Zeker zo goed als pee klak 27/01/2018. La Luna Brussel, België op 8.2 km afstand. 13 van 227 resultaten. Italiaans Pizzeria Mediterraan Europees Veganistische opties. Wonderlijk restaurant en vaste waa 07/08/2016. Italiaans, plane simple 05/08/2016. Patagaf Jette, België op 6.8 km afstand.
cursus italiaans
Il Divino di Milano Traditioneel Italiaans Restaurant.
D e Pastorie. Toen mijn echtgenote en ik merkten dat de plaatselijke Pastorie in Sylvies geboortedorp Gooreind vrij kwam te staan, wisten we meteen dat dit de perfecte locatie was om onze culinaire droom te realiseren: een eigen Italiaans restaurant, volledig naar onze smaak en visie ingericht.
pizza afhalen
Italiaans restaurant Peer Luno coll altro.
Uniek Italiaans restaurant Luno coll altro te Peer. Restaurant Luno coll altro biedt u een waaier aan Italiaanse lekkernijen, dagvers bereid met de lekkerste ingrediënten. Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag om u de heerlijkste gerechten voor te schotelen.
cursus italiaans
Tom Boonen opent Italiaans restaurant in Limburg: Altijd pa. Het Nieuwsblad.
Wielerkampioen Tom Boonen en diens ex-manager en CEO van Lotto-Soudal, Paul De Geyter, hebben donderdagavond hun Italiaans restaurant, Roberta Pastabar, geopend in Sint-Truiden. De twee werken samen met Fillipo Catania, uitbater van het Truiense restaurant LAngelo Rosso. Boonen wil naar eigen zeggen mensen gelukkig maken met een verse pasta.
frituur in de buurt
Buon Gusto Restaurant.
Italiaans eten betekent ook lekkere slaatjes. Met scampi's' of kip afgewerkt met mediteraanse kruiden. Een heerlijke maaltijd van vis of vlees. In combinatie met een slaatje en wat pasta is onweerstaanbaar. Een pizza van Buon Gusto is een absolute must. Een topping van verse ingrediënten op een krokante bodem. Sluit de maaltijd af met één van onze fantastische desserten. Proef zeker onze huisgemaakte tiramisu of een klassiek ijsje. Maandag 17h tot 23h. Woensdag 17h tot 23h. Donderdag 17h tot 23h. Vrijdag 17h tot 23h. Zaterdag 16h tot 23h. Zondag 16h tot 23h. De pizza's' van Buon Gusto zijn onlangs verkozen tot de beste van de provincie Antwerpen. Voortaan mogen wij ons pizzaiolo van Antwerpen noemen. Pizza quatro staggione. Tagliatelle al pollo. Insalata di scampi pinoli. Buon Gusto BVBA Alle rechten voorbehouden. Restaurant Menu Levering Contact Sitemap.
cursus italiaans
Da Franco Ristorante Al Garda Italiaans Restaurant Kortrijk.
U als liefhebber van de Italiaanse keuken vindt zeker uw gading in de ruime kaart Historiek Franco verliet in 1973 zijn geliefde Sicilië, kwam naar België en ging onmiddellijk aan de slag in de Parma Leuven. Later verhuisde hij naar Kortrijk en in 1977 Wijnkaart Zoals het een authentiek Italiaans restaurant hoort, vindt u bij Da Franco enkel Italiaanse wijnen op de wijnkaart.
restaurant knokke
Da Peppe in Willebroek, italiaanse lekkernijen.
Italiaanse lekkernijen in Da Peppe te Willebroek. Ristorante Da Peppe in Willebroek is een echte familiezaak. Vincent Napodano nam de zaak over van zijn vader die 10 jaar geleden overleed en gaf ze als eerbetoon de klinkende naam Da Peppe, ofte van mijn papa.
cursus italiaans

Contacteer ons