Resultaten voor winkelstraat brussel

winkelstraat brussel
DE winkelstraat van Brussel Reizigersbeoordelingen Avenue Louise TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. DE winkelstraat van Brussel Avenue Louise.
airport taxi brussels
Shopping en winkels Stad Brussel.
Shopping en winkels. Shopping en winkels. De Stad Brussel bestaat uit een aantal wijken met elk een bijzondere identiteit en uitstraling: grote ketens in de Nieuwstraat, designwinkels in de Dansaertwijk, of tweedehandswinkels in de Marollen, er is voor elk wat wils.
epc brussels
Winkelen en shoppen in Brussel Brussel Take-A-Trip.
Of je nu graag winkelt in de grote winkelketens of op zoek bent naar unieke designerstukken, je vindt het in Brussel allemaal. De bekendste winkelstraat is ongetwijfeld de Nieuwstraat. Je vindt er zaken als HM, Zara, Massimo Dutti, Inno, Hema en Kruidvat.
backlinks
Meir klopt Nieuwstraat als drukste winkelstraat BRUZZ.
De Brusselse winkelstraat stond twee jaar geleden met 220.000 passanten nog op de eerste plaats. Er kwamen dus 10.000 shoppers bij, maar de Meir boekte een spectaculaire vooruitgang met 110.000 passanten extra. Vier jaar geleden deelden Meir en Nieuwstraat nog de eerste plaats. Op de derde plaats staat de de Luikse Vinâve d'Ile' 200.000. Het onderzoeksbureau voor winkelvastgoed Fastigon telt om de twee jaar het aantal bezoekers in de belangrijkste Belgische winkelcentra. De telresultaten variëren soms door plaatselijke omstandigheden, zoals werkzaamheden, nieuwe projecten of andere beïnvloedende factoren zoals het weer of lokale feesten. Lees ook Brussel vijfde winkelstad voor Vlamingen.
brussel
Nieuwstraat blijft populairste winkelstraat in Brussel binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Nieuwstraat blijft populairste winkelstraat in Brussel. De Brusselse Nieuwstraat blijft de populairste winkelstraat van Brussel. In 2010 kreeg de winkelstraat 16 miljoen klanten over de vloer of zowat 52.000 bezoekers per dag. Dat is een stijging van 11 procent tegenover 2009.
business events brussels
De leukste winkelstraten in Brussel Brussel-Nu.nl.
En keer regelmatig terug naar deze pagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste hotspots in Brussel! De Nieuwstraat is de bekendste winkelstraat van Brussel. Deze loopt van het Rogierplein tot het Muntplein en is ruim 300 meter lang.
Antwerpse Meir duurste winkelstraat van België Brussel De Standaard.
Twee jaar geleden deelden de Meir, de Nieuwstraat en de Louizalaan in Brussel nog de koppositie. Vorig jaar bleven de Meir en de Nieuwstraat over, en dit jaar staat de Antwerpse winkelstraat alleen op het hoogste schavotje. Volgens de studie betaalde je op de Meir in juni 2017 gemiddeld 1.950 euro per vierkante meter per jaar.
Dagje shoppen in Brussel.
Noord is korter bij de Nieuwstraat wat eigenlijk de grote winkelstraat in Brussel is. Aan Centraal kunt ge ook afstappen en dan kunt ge via de Grasmarkt, Grote Markt en omliggende straatjes naar de Nieuwstraat wandelen. Snelle navigatie Vrije tijd Lifestyle Naar boven.
Een van de drukste winkelstraten van Brussel, de Gentsesteenweg, ligt in Molenbeek Gondola.
De Heuvelstraat steekt met 26 516 passanten per dag weliswaar de Kleerkopersstraat die er 25 063 telt voorbij, maar voor de rest blijft alles bij het oude. De Nieuwstraat blijft de belangrijkste Brusselse winkelstraat met een dagelijkse toeloop van 46 586 voetgangers, de Elsense Steenweg volgt met 30 411 de telling gebeurde op de nummers 15-18, en over de Anspachlaan lopen er elke dag gemeten bij De Brouckère en ondanks de werken 30 273 mensen. Wanneer we alle handelswijken van het gewest in beschouwing nemen, zien we een interessante trend: buiten het centrum en Brussel hoogstad scoren namelijk ook Molenbeek met dagelijks 22 038 shoppers op de Gentsesteenweg en de Brabantwijk 21 194 bezoekers voor de Brabantstraat, twee wijken die net buiten de vijfhoek liggen, zeer goed.

Contacteer ons