Meer resultaten voor brussel

brussel
Luchthaven Oostende snel van uit Maasmechelen, Leuven, Bertem, Brussel, Zaventem.
U moet naar de luchthaven Zaventem, Charleroi, Paris CDG, Amsterdam Schiphol? Heeft U een trein vanuit Brussel Zuid, Brussel Noord, Antwerpen centraal of een ander treinstation? Als U zich in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Limburg of West-Vlaanderen bevindt, komen wij U graag ophalen en brengen U veilig naar uw bestemming!
Brussel stad Wikipedia.
Op 1 januari 1983 verloren de Brusselse liberalen hun burgemeesterszetel die ze al van voor de Belgische onafhankelijkheid in handen hadden en werd voor het eerst een socialist burgemeester van Brussel. Zie voor een overzicht van alle burgemeesters van Brussel de lijst van burgemeesters van Brussel.
Airport
Brussel blijft onveilige autostad.
EU start handelsgesprekken met Australië en Nieuw-Zeeland. Brussel blijft onveilige autostad. 22 mei 2018 0833.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. In vergelijking met dertien andere Europese grootsteden domineert de auto het Brusselse stadsverkeer, al vertaalt zich dat niet in uitgesproken slechtere luchtkwaliteit, zegt Greenpeace.
gevelrenovatie brussel
Brussel Vacatures, jobs rekrutering Robert Half Robert Half.
Als een van de grootste wervingsbureaus van Brussel kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting, finance, juridische, banken, financiële dienstverlenings, IT of administratieve sector. Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Brussel.
boekhouder Brussel
Stad Brussel.
De Stad Brussel organiseert elke zomer Brussel in de bloemen. Die wedstrijd zet mensen aan om hun gevel of voortuintje op te vrolijken met bloemen. Het doel is om de stad te versieren en voorbijgangers een aangenamer gevoel te geven.
EPC
Ondernemen in Brussel Région bruxelloise Brussels Gewest.
Gewestelijke Overheidsdienst Brussel. Brussel Economie en Werkgelegenheid. Kruidtuinlaan 20, 1035 Brussel. Tel: 32 02 800 34 52. Charleroise Steenweg 110, 1060 Brussel. Met alle vragen over uw bedrijfsactiviteit in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kunt u terecht op het nummer 1819 van maandag tot vrijdag, telkens van 8.30 u.
syntra
Brussel WikiWoordenboek.
Woordherkomst en opbouw. De oorspronkelijke naam van Brussel in de Middeleeuwen was Broekzele in het Latijn: Broucsela, 11e eeuw, wat in de omgangstaal evolueerde naar Brussel. Pas na de Franse overheersing 1789 is de verfranste vorm Bruxelles uitspraak: Brussèl in België en Brukselle in Frankrijk, waarin men trouwens het oorspronkelijke Broekzele in herkent; thans de Franstalige naam in voege gekomen.
vendome
Brussel krijgt slecht mobiliteitsrapport: Te" veel Brusselaars gebruiken voor korte afstanden de auto" Dossier verkeersonderzoek Nieuws HLN.
Het zijn vooral de West-Vlaamse bedrijfswagens en camionettes die Brussel vervuilen en verpesten van de stank. Om dan na hun dagtaak als gekken de E40 onveilig te maken. Langs de andere kant zijn sommigen ook gewoonweg te lui om zich te voet of per fiets in Brussel te verplaatsen en verkiezen daarom koning auto.
EPC
Brussel een van slechtste Europese steden op vlak van mobiliteit binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Dat blijkt uit een studie in dertien Europese grootsteden, die werd uitgevoerd door het Duitse Wuppertal Instituut in opdracht van milieubeweging Greenpeace. In maar liefst vier van de vijf categorieën eindigt Brussel bij de slechtste vijf steden: openbaar vervoer, verkeersveiligheid, actieve mobiliteit wandelen en fietsen en mobiliteitsmanagement.
nbb
Brussel Het Nieuwsblad.
Stad Brussel wil af van erfpachtovereenkomst met Ghelamco nu Eurostadion er niet komt. De stad Brussel wil af van zijn erfpachtovereenkomst met bouwheer Ghelamco nu het niet de nodige vergunning kreeg om het Eurostadion te bouwen op Parking C. Zelfs als zwartrijders begrip tonen, toont vervoersmaatschappij geen begrip voor hen.
funda nijmegen

Contacteer ons